Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!

Subject: [HELP]Ερωτήσεις

2016-01-09 16:36:50
Υπαρχει καποιος που να εβαλε πλας με χρεωστικη καρτα μετα τα καπιταλ κοντρολ?
2016-01-09 17:47:55
οι χρεωστικές κάρτες λειτουργούν κανονικά σε μένα. μιλάμε για μικροποσά. Είναι περίεργο που αντιμετωπίζετε πρόβλημα. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ βέβαια κάρτα με το σόκκερ.
2016-01-09 18:08:47
Προσπαθησα εγω με χρεωστικη της γιουρομπανκ αλλα ειχα προβλημαε το play pal και θα ξαναδοκιμασω δευτερα να δουμε αν ειναι οκ.
2016-01-09 18:11:23
ναι, το καλοκαίρι σταμάτησε η μεταφορά από και προς παιπαλ από ελληνικές καρτες. αν αλλαξε κάτι, δεν γνωρίζω.

δεν σε αφήνει αμεσα με κάρτα. αυτό ειναι που δυσκολεύει το θέμα
2016-01-09 22:13:03
ευχαριστω πολυ τα παιδια που μου εδωσαν οτι πληροφορια μπορουσαν, καποια απο αυτες επιασε τοπο.
2016-01-11 19:00:36
Προσπαθω απο το πρωι αλλα μου λεει οτι δεν δεχετε την καρτα (προπληρωμενη viza και ειναι συνδεδεμενη με το paypal). Προσπαθω και μεσω πληρωμης απο viza και μεσω paypal αλλα δεν γινεται! Με αυτην την καρτα κανω αγορες απο ebay αλλα δεν την δεχετε σε ολα τα προιοντα! Με τραπεζικο εμβασμα χρεωνει παραπανω?
2016-01-12 20:17:08
πως μπορώ να ανεβάσω μια φώτο απο την επιφάνειά εργασίας για να την βάλω σαν Δημόσια σημείωση σ΄εναν παίχτη
2016-01-12 21:39:26
ανεβαζεις την φωτοφραφια εδω
http://postimage.org/
και κανεις κοπι τον *Άμεσος σύνδεσμο την φωτο στις σημειώσεις ανάμεσα στα [img] [ /img]
(edited)
2016-01-12 21:42:53
οκ ευχαριστώ
2016-01-15 13:39:20
Καλησπέρα παιδιά ο φίλος μου ορίτζιναλ διαγράφηκε και δεν ξέρει το λόγο μου στειλε ο ίδιος ότι δεν έκανε κάτι παράνομο και η δεύτερη ομάδα που παιζε με ίδιο ip ο αδελφός του είχε πάρει άδεια από τους Πολωνούς μπορεί κάποιος αρμόδιος να μάθει γιατί σβήστηκε ?είναι κρίμα να χαθεί η ομάδα ευχαριστώ
2016-01-15 14:01:21
Έχει τιμωρηθεί για παραβίαση κανόνων.
Για πολλαπλό λογαριασμό.
Που σημαίνει ότι ένας χρήστης ελέγχει ή έχει στην κατοχή του πάνω απο 1 ομάδα.

Πες του να στείλει στο admins@sokker.org
2016-01-15 14:47:42
αυτό με τους διπλούς λογαριασμούς είναι σαν το ντόπινγκ. Μέχρι να τα αφήσουν ελεύθερα δεν πρέπει να παρασυρόμαστε γιατί μαζί με τους παραβάτες καίγονται και κανα 2 αθώοι πιστεύω... Το παράλογο είναι ότι όποιος θέλει να έχει δεύτερη ομάδα μπορεί να το κάνει σε ένα γραφείο παράδειγμα αλλά σε ένα σπίτι με 2 αδέρφια κινδυνεύεις πιο πολύ να πέσεις σε παράβαση.
2016-01-15 14:52:27
κριμα...ο original ηταν παλιος αντιπαλος και φιλος.!
2016-01-15 14:57:46
Τους δίνουν το οκ και μετά τους αποκλείουν, ερε γλεντια.
https://www.youtube.com/v/OyEc3Pfjwyc
2016-01-15 15:10:48
Παίδες, σεβόμαστε τις αποφάσεις των admins. Μην συνεχίζετε παρακαλώ.

Εγώ προσωπικά, έχω ενημερωθεί και ενημερώσει - με τον ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ - και όλα είναι ΟΚ.

Προσοχή λοιπόν, δεν αρκεί το "Εστειλα μήνυμα" ή "Εγώ το είπα".
2016-01-15 16:17:45
αυτό με τους διπλούς λογαριασμούς είναι σαν το ντόπινγκ. Μέχρι να τα αφήσουν ελεύθερα δεν πρέπει να παρασυρόμαστε γιατί μαζί με τους παραβάτες καίγονται και κανα 2 αθώοι πιστεύω... Το παράλογο είναι ότι όποιος θέλει να έχει δεύτερη ομάδα μπορεί να το κάνει σε ένα γραφείο παράδειγμα αλλά σε ένα σπίτι με 2 αδέρφια κινδυνεύεις πιο πολύ να πέσεις σε παράβαση.


Σαν κανόνας του παιχνιδιού, κατ'αρχήν πρέπει να τηρείται είτε τον θεωρούμε σωστό είτε όχι.

Η γνώμη μου για αυτό τον κανόνα, είναι ότι τον θεωρώ σωστό για τον εξής λόγο:

Αν όλοι οι χρήστες που γράφτηκαν απο το 2006 έως το 2010 είχαν όλοι απο 2 ομάδες (να μην υπήρχε ο κανόνας), τότε θα υπήρχαν παραπάνω ''χρήστες'' στο παιχνίδι εικονικοί, αλλά όλοι οι υπόλοιποι χρήστες απο το 2011 έως σήμερα δεν θα έβλεπαν ούτε με το κυάλι την άνοδο.

Αν πάλι επιτρεπόταν και οι κοινές μεταγραφές μεταξύ αυτών των ομάδων, τότε θα έβλεπες πάνω απο 50 ομάδες ελληνικές, να βγάζουν βαθμολογίες 85, και να έχουν γήπεδα 350000 θέσεων.

Οπότε πιστεύω ότι ο κάθε κανόνας έχει βγει για κάποιον λόγο, και πέραν αυτού, απο τη στιγμή που υπάρχει πρέπει να τηρείται.

Στην περίπτωση που λες αν κάποιος κάνει σαν διπλό λογαριασμό, απο το γραφείο, ή απο το σπίτι ενός φίλου του με τα στοιχεία του φίλου του, ο οποίος φίλος δεν παίζει το παιχνίδι, τότε στην ουσία είναι άλλος λογαριασμός. Γιατί πολύ απλά δεν μπορείς να χαλάς το ίδιο χρόνο, δεν μπορείς να βλέπεις παίχτες στη λίστα μεταγραφών, δεν μπορείς να αλλάξεις οποιαδήποτε στιγμή την τακτική κτλ κτλ κτλ....
Οπότε στην ουσία είναι άλλος λογαριασμός, αφού μπαίνεις όταν θα έμπαινε ο υποτιθέμενος φίλος σου.


@billis21aek

Όταν κάποιος χρήστης πάρει άδεια να μοιράζεται κοινή IP......
Σημαίνει ότι παίρνει άδεια, να μοιράζεται κοινή IP με έναν άλλον υπαρκτό χρήστη. Όχι να μοιράζεται κοινή IP με τον εαυτό του.
Αυτή είναι μία τεράστια και ουσιώδης διαφορά.

Πιστέψτε με ότι η ομάδα των admin δεν ξυπνάνε ένα πρωί και λένε:
Ποιον θα τιμωρήσουμε σήμερα; Α! αυτόν..... Ούτε ξυπνάνε με τη μουσική του καραγκιόζη, και λένε Α! αυτού του την έφερα, του είπα ΟΚ, αλλά ας τον τιμωρήσω τώρα.


Αυτά όσον αφορά, τον συγκεκριμένο κανόνα.

Για συγκεκριμένες περιπτώσεις χρηστών που τιμωρήθηκαν ή οτιδήποτε, δεν υπάρχει καμία συζήτηση διότι απαγορεύεται ρητώς απο τους κανόνες. Το αναφέρω για να μην αρχίσουν οι ερωτήσεις για συγκεκριμένους χρήστες.

Όποιος χρήστης αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα, ή θεωρεί ότι έχει γίνει λάθος ή το οτιδήποτε, πρέπει άμεσα, να στείλει mail στο admins@sokker.org.


(edited)