Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!

Subject: [NTU21] Εξέλιξη προπονήσιμων παικτών

2012-01-11 17:23:36
Πολυ καλα τα ειπες.Και λιγο ταχυτητα εβαλες..Αυτο που βαζεις ειναι με δυο τραυματισμους μεσα.Αλλα και παλι αρκετο ειναι.Και μετα τα 22 παει για εκπληκτικος ταχυτητα και μαγικοσ αμυνα.Στα 23 πιανει η δεν πιανει?2.5 με 3 ετσι?
Η στα 22 οπως τον εχεις εσυ δεν πιανει 1.5 με 2?Για να μην τρελαθουμε επιτελους εβαλες ενα ρεαλιστικο ποστ καστρομαν.Επιτελους!
2012-01-11 18:21:31
Βέβαια μιλάμε πάντα για καλό ταλέντο έτσι , αν έχει κανένα 5-6 ταλέντο δεν φτάνει εκεί με τίποτα . Ο Κάστρο μιλάει για ταλέντο μέχρι 4,κάτι λογικά !!!
2012-01-11 18:40:00
Ayto to eipa apo thn arxh gia to talento toy.Ειδαλλως δε θα τον εβαζαν καν εδω αν ειχε 5-6.Αλλα παντα καποιοι πρεπει να πουν στον Ευλογητο εχει λαθος.Εγω τον βαζω πριν τον βγαλω εδω τον παικτη για να μη θεωρηεθ διαφημιση εστω και με 1 ευρω μπας και αρπαξει την ευκαιρια κανεις φτωχος χρηστης.;)
Ο αργεντινος ππυ πηρα πριν λιγο καιρο και τον ποσταρα ειχε την ιδια αξια και πληρωσα 9000/Τωρα κοστιζει 2 μυριΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΡΙΝ και τα σκιλς του.Και σε 2 σεζον θα παιζει ακομα και στην u21 αργεντινης οπως μου ειπανε αν προπονησω και οργανωση.Και σε 2 σεζον θα κοστιζει 4.Θα εχω βγαλει κερδος απο 9000 που τον αγορασα 4 μυρια.Και αν τον κρατησω κιαλλο θα τον πουλησω 7με 8 στα 24 με 25.
Το ιδιο μπορει και καποιος χρηστης...και να εκμεταλευτει τον Ορφανος..αν δεν τον αφησουν ορφανο..απο ομαδα.;)
(edited)
2012-01-11 18:45:17
Να ήταν μόνο αυτός ευκαιρία .. Ξέρεις πόσοι 17χρονοι φεύγουν καθημερινά μέχρι 10.000 και οι χρήστες της Δ θα μπορούσαν να βγάλουν 300.000 από τον καθένα από αυτούς μέσα σε 2 χρονιές ;;;; Άπειροι !!

Παλαιότερα είχα φτιάξει ένα excel (για κάθε ηλικία) που έδινες ικανότητες αρχικές και σου έβγαζε πως θα ήταν στα 24 με μόνο 2 ράντομς σε 6 χρόνια στα σκιλς που δεν προπονείς και γενικά ταλέντο γύρω στο 4 - 4,5 ώστε να είμαι μέσα και σε τυχόν τραυματισμούς . Με αυτόν τον τρόπο έζησα στην Γ ;)
2012-01-11 18:48:12
ισχυει αυτο. εγω λιγο που χαζευω αγορα 16-18χρονων, βλεπω μεγαλες ευκαιριες παιχτων που φευγουν με 10-100 χιλιαδες.
2012-01-11 20:19:17
Γιαυτο τον εβαλα εδω γιατι καποιοι παραπληροφορουν οτι αυτοι οι παικτες ειναι αχρηστοι.Οπως ο purple που μπαινει για τον αντιλογο του Ευλογητου παντα.Και δυστυχως δεν ακουνε κανεναν.Ουτε τους tutors πια ουτε τους εμπειρους χρηστες σε αυτα τα θεματα.Θελουν παντα τον αντιλογο να εχουν.Βλεπουν εναν παικτη 18 χρονων τελη σεζον.Και τον βγαζουν αχρηστο ενω εχει γεματη επιθεση γεματη αμυνα καλουτσικες τεχνικες και πασες και εχει ταλεντο και τον βγαζουν αχρηστο επειδη βλεπουν το ματαιος ταχυτητα και την ηλικια.Και μαλιστα αμφισβητουν οτι μπορει να ειναι σε 4 σεζον εκπληκτικος ταχυτητα και εξοχος αμυνα.Δηλαδη οτι πιο ευκολο αν προπονεις μονο δυο σκιλ!
δειτε εδω...


Zülfüqar Namazov, ηλικία: 18
σύλλογος: Blackwarriors FC, χώρα: Azərbaycan,
αξία: 170 750 €, μισθός: 1 300 €,
εξωπραγματικός [17] σε φόρμα, μέτριος [5] σε τακτική πειθαρχία,
ύψος: 183 cm

ημερομηνία από: στον: τιμή (αξία)
2011-12-22 MiroTeam Blackwarriors FC 2 674 000
(154 000 €)
2011-08-26 Midnight Panthers MiroTeam 860 750
(92 000 €)
2011-08-06 FC-Qaracuceler Midnight Panthers 337 000
(80 500 €)

Μεγαλη βλακεια που τον πουλησα...ηταν πανω κατω οπως ο αργεντινος που εχω τωρα.Τον πηρε 337000 ανακαλυψα το ταλεντο του το διαφημισα και μετα απο 20 μερες τον πουλησα τα διπλα και βαλε!Μετα απο λιγο καιρο ο ιδιιοκτητης τον πουλαει τα 4απλα σχεδον αποσο τον πηρε απο μενα!Παλι κερδισμενος ημουν!Αυτο τον παικτη μου τον βγαζανε αχρηστο στο φορουμ και οτι δε γινεται να πιασω τωρα λεφτα γιατι δεν ειχε δεξια στηλη καλη και τον πουλησα 880.000!
Και αυτος εδω ηταν χειροτερος απο τον Ορφανος.

2011-07-09 Néstor Carrique herta spartak Midnight Panthers 9 000
(43 750 €)

Κοιταχτε τον πως ειναι τωρα..




Néstor Carrique, ηλικία: 18
σύλλογος: Midnight Panthers, χώρα: Argentina,
αξία: 197 000 €, μισθός: 1 325 €,
υπερφυσικός [16] σε φόρμα, πολύ καλός [9] σε τακτική πειθαρχία,
ύψος: 162 cm
κάρτες:
μάταιος [1] στην αντοχή μάταιος [1] τερματοφύλακας
άριστος+3 [10] στην ταχύτητα απογοητευτικός [2] αμυντικός
άριστος+1 [10] στην τεχνική απογοητευτικός [2] οργανωτής
πολύ καλός+1 [9] στην πάσα φτωχός [3] επιθετικός

9 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑΚΙΑ..τον πηρα κοψοχρονια.Να δειτε ποσο θα τον πουλησω σε δυο σεζον..
Ηταν τραγικος αντοχη καλος ταχυτητα επαρκης τεχνικη αν θυμαμαι που τα κοιαξα πριν και καλος πασα.Επισης ηταν στη δεξια στηλη σε ολα τα σκιλς -1 ποπ.
(edited)
2012-01-11 20:54:00
Kαλά, δεν είπε κανείς ότι αν τον προπονήσει κάποιος δε θα ανεβάσει τα σκιλς του. Αυτό έλειπε να τον προπονούσε και να έμενε ίδιος. Και τον 16χρονο που είναι σε όλα τραγικός αν τον προπονήσεις θα ανεβάσει κάτι και να βγάλεις κέρδος. Το θέμα είναι να προπονείς παίκτες που θα σου δώσουν το κάτι παραπάνω σε 2 σεζόν και ο παίκτης σου δεν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.
Αυτό λένε τα παιδιά.
2012-01-11 22:06:25
Alekos Pitsos, vârsta: 18
club:Fc Dunarea Braila, ţara: Hellas,
valoare: 612 000 lei, salariu: 6 700 lei,
foarte slab [3] forma, solid [8] disciplina tactică,
înălţime: 163 cm

insuficient [2] rezistenţă tragic [0] portar
excelent [10] viteză foarte bun [9] apărare
foarte bun [9] tehnică foarte bun [9] construcţie
solid [8] pase insuficient [2] atac

Μήνυμα από: livioru Προς: Alex15
Ημερομηνία παραλαβής: 2012-01-11 21:31
Θέμα: Re: Alekos Pitsos [23675888]

with 7mil euro i will surely sell him now...i expect the offers

Ante vgalte kanena neo aurio na agorasw giati oi ksenoi 8eloun na me valoun filaki.
(edited)
2012-01-11 22:10:14
Αφου δε σου κανουν οι δικοι μας. :Ρ
2012-01-11 23:04:36
Καλα...ας χαλαρωσει λιγο ο τυπος...Ειναι τελη σεζον 18...αν ηταν αρχες σεζον θα εκανε 7 μυρια.Τωρα κανει 5.!Αλλα περιμενε βγαζουμε παικτες αυριο.Ελπιζω να μην ειναι παλτα.Και βγαζουμε και τη μεθεπομενη εβδομαδα. και μετα απο τρεις εβδομαδες και απο 4.
2012-01-11 23:12:41
Egw tou eipa 6muria gia na min vgei kai xamenos epeidi exei dwsei idi 5muria gia na ton agorasei alla autos 8elei 7.
2012-01-11 23:23:31
Epemene...axizei ton kopo.Τι προπονεις εχεις?Πες του παλι ζεστα 6 μυρια.
2012-01-11 23:33:30
σε ευχαριστω gecks...

και μενα αν δεις τις μεταγραφες μου τις παλιες, τότε που δεν είχα τόσο καλό προπονητικό team όσο τώρα, είχα κέρδος για όσο κράτησα τους παίκτες ( συνήθως 2 σεζόν )

μιλάμε όμως για κάτι παραπάνω και όχι απλά παίρνω παίκτες και προπονώ.
δεν είμαι αρνητικός και δεν αντιτίθομαι σε ό,τι λέει ο ευλογητός..αρκεί να είναι φυσιολογικά πράγματα

και μίλησα και με το κριτήριο ότι το προπονητικό team δεν είναι 5 μαγικοί, κάτι που έμεινε ασχολίαστο στην επόμενη τοποθέτηση από τον ευλογητό
2012-01-12 00:05:39
File μου αν αυτον τον παικτη τον προπονησω με 5 μαγικους προπονητες εως φτωχος ταχυτητα θα ανεβαζει καθε μια εβδομαδα...και αν υποθετικα προπονησω μονο αμυνα και ταχυτητα θα φτασει σε χρονο ρεκορ εξωπραγματικος ταχυτητα και αμυνα.Οσο πιο καλους βοηθους εχεις τοσο γρηγοροτερα βοηθανε στα ποπς τον πρωτο προπονητη.Ομως στα 22 οπως ειπε και ο καστρομαν μπορει να ειναι χαλαρα ετσι οπως τον εδειξε απο οποιονδηποτε χρηστη που προπονει εστω και με σπουδαιους βοηθους και απλα ππρωτο προπονητη υπερφυσικο σε ταχυτητα και αμυνα.Και με βαση αυτα τα σκιλς θα τον εχει παρει στα 18 που ειναι τωρα με 1 ευρω και θα τον πουλησει 2...μυρια.Καταλαβες?Οποτε με βαση αυτο που ειπε ο καστρομαν ακομα και αυτος ο χρηστης θαναι πολλαπλασια κερδισμενος.Οποτε γιατι κανουμε αυτη τη κουβεντα μετα απο ενα πιοστ που εκανα για να χαρισω ενα παικτη ταλαντουχο σε καποιον που δεν εχει λεφτα ωστε να βγαλει κερδος στο μελλον?Φανταζεσαι να τον προπονησει για 5 σεζον που θα φτασει ο παικτης?Δεν τελειωνει η προπονηση στα 22 ουτε αρχιζει στα 16 μονο.Επομενως οπως και ναχει εβγαλες τονξ παικτη αχρηστο απο την αρχη με ολα τα δεδομενα ....Η αληθεια ειναι οτι βιαζεσαι να βγαλεις αχρηστο ενα ποστ και να το αμφισβητησεις και σε εβαλε στη θεση του ο εμπειρος καστρομαν.

purple043 προς EVLOGHTOS
αυτός που δεν έχει λεφτά, δεν έχει και προπονητές..

που σημαίνει ότι ο συγκεκριμένος παίκτης θέλει ΑΠΟΛΥΣΗ..
γιατί είναι σχεδόν 19 χρονών και δεν έχει καθόλου ταχύτητα..
και μέχρι να αποκτήσει ταχύτητα, πρέπει να αποκτήσει και ταχύτητα και άμυνα και οργάνωση λιγάκι...

και μην το ρίξουμε στα τυχαία, γιατί είναι ΤΥΧΑΙΑ!!!
μπορεί να πάρει 1 τη σεζόν ή 5 τη σεζόν..δεν βασίζεσαι εκεί για να αναπτυχθούν οι ικανότητες ενός παίκτη αλλά στην προπόνηση..


οπότε, ούτε για 1 ευρώ γιατί με τα ίδια λεφτά μπορεί και να πάρεις κάποιον άλλο και όχι απαραίτητα τώρα, αλλά στην καινούρια σεζόν για να υπάρχει και ολόκληρη σεζόν μπροστά του.
γιατί δεν είναι μόνο το 1 ευρώ, είναι ο μισθός του κάθε βδομάδα..



ξέρουν και άλλοι από προπόνηση και ας μην έχουν 5 μαγικούς..


ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΓΥΡΝΑΣ....στο καλαματιανο τωρα.Απο το ποστ σου αυτο δεν εννοουσες για μαγικους προπονητες.Αλλα αν το θετεις ετσι ακομα και εγω αν τον προπονησω θα εχω κερδος....αλλα δε χωραει στο πλανο γιατι δε θα κανω πια πολυ ταχυτητα.
Αυτος που δενε χει λεφτα δεν παει να πει οτι δεν εχει προπονητες.Αλλα εχει λιγα λεφτα για να συντηρειται και οχι για να παιρνει παικτες με 500.000 και ενα μυριο.Μπορει να παρει τετοιους παικτες που χανονται συνεχεια με 1 ευρω και να κερδισει σε 4 σεζον 2 μυρια.Αυτο ειναι ολο.Και ειναι η αληθεια.
Kai mhnεισαι αρνητικος συνεχεια στα ποστς μου.Δεν ειμαι κανενα τυχαιος στο παιχνιδι το εχω ψαξει αρκετα.Θα με κανεις να αδεια μια θεση να τον κρατησω να του δωσω τεχνικη να δεις πως θα τουμπανιασει..τα συγκεκριμενα σκιλς σε χρονο ρεκορ.Μετα θα τον ποσταρω εδω αλλα θα εχει μεινει πισω σε ταχυτητα και αμυνα.
(edited)
2012-01-12 00:24:55
ελληνικά διαβάζεις καθόλου??

γιατί και άλλος έμπειρος είπε ότι ο παίκτης δεν μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω, αλλά ποιός το έριξε στο καλαματιανό φαίνεται..

στην κατηγορία του αξίζει να τον προπονήσω για μεγάλο κέρδος ανήκει κάποιος μικρότερος σε ηλικία και σίγουρα με καλύτερη ταχύτητα..

εννοείται ότι επιμένω στην αρχική μου θέση και ας τα λέει πολύ σωστά ο kastroman..
όποιον και να προπονήσεις, με ό,τι αρχικά skills και αν έχει, κερδισμένος θα είσαι ..

και για να μην ξεχνιόμαστε:
ξέρουν κι άλλοι από προπόνηση και ας μην έχουν 5 μαγικούς..



άντε καληνύχτα τώρα.. πάλι 4 ώρες θα κοιμηθώ
2012-01-12 01:11:34
Καληνυχτα...Δ θελω να εχω τον τελευταιο λογο...Και βεβαια ξερεις κι εσυ απο προπονηση.Το οτι εχω μαγικους και οτι ξερω απο προπονηση δεν παει να πει οτι ξερω μονο εγω εννοειται.Ομως δεν ξερεις να κρινεις τους παικτες αποτι φαινεται και δεν ξερεις να παραδεχεσαι οτι εκτιθεσαι οταν βγαζεις ενα παικτη αχρηστο επειδη και μονο θελεις να κανεις τον αντιλοΓΟ τον δικο μου ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ.Πολυ το αναλωσαμε το θεμα και δε φταιω εγω γιαυτο.Σου ειπα και ο καστρομαν με πιο επιηκη σκιλ την εξελιξη του παικτη απο οποιονδηποτε χρηστη.Αυτο σημαινει οτι ο παικτης στα 22 μπορει να πιασει ακομα και 2 μυρια και να τον εχει παρει καποιος 1 ευρω.Αρα σωστα εκανα το ποστ αρα εσυ βιαστηκες να κρινεις.Δε χωραει συζητηση και δε χρειαζοτανε να κανεις ολοκληρη αντιπαραθεση μετα απο αυτο το ποστ μου το αρχικο μου για τον παικτη..Το θεμα εδω ειναι για οποιον κρινει οτι εχει κατι καλο ωστε να μην παει χαμενο...κυριως για την εθνικη και δευτερευοντα για Ελληνες να μην πανε χαμενους και να παρουν την ευκαιρια καποιοιθ χρηστες να τους εξελιξουν και να διαλεξουν αν τους θελουν ωστε να κονομησουν αργοτερα.Και δεν ειναι και απιθανο εναν τετοιο παικτη να τον δεις και στην εθνικη ακομα.Εχει συμβει να μη κανει στα σκιλς τη δοαφορα στην αρχη σε ,μικρη ηλικια αλλα αν φαει 5 σεζον προπονησης και 6..μετα κανει μεγαλο μπαμ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!
(edited)