Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!

Subject: »[NTU21] Ελληνική Εθνική Ομάδα U21

2010-10-23 12:55:14
PAPAZAXARIAS YOU SUPERSTAR
2010-10-29 19:49:53
η πρώτη επίσημη ασσίστ του Κουδουνά!!

θέλω να πιστέυω πως όλο το ελληνικό community είναι περήφανο και θα θυμάται και θα γιορτάζει αυτήν τη μέρα επι τους αιώνες των αιώνων.

Αμήν
2010-10-29 19:54:21
Και εγω περιμενω πως και πως το ντεμπουτο του Μελιου Μασμανιδη!:p
2010-11-02 16:24:56
Καλησπέρα σε όλους,

Την Παρασκευή παίζουμε με την Κροατία την πρώτη θέση στον όμιλο. Αυτό θα μας δώσει πλεονέκτημα στην κλήρωση του WC που όμως έχουμε ήδη προκριθεί. Ταυτόχρονα όμως κάποιοι βασικοί παίκτες τις 11αδας έχουν αγώνα μπαράζ με τις ομάδες τους. Είμαι σε δίλλημα αν πρέπει να τους χρησιμοποιήσω η οχι.

Δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα κάνω για να είμαστε όμως έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο έχω ζητήσει από τους Scouts update στους παίκτες που έχουμε στην Εθνική.

Παρακαλώ τους Έλληνες χρήστες που έχουν παίκτες στην Εθνική να απαντήσουν στους Scouts ώστε να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα.


(edited)
2010-11-02 16:39:42
Είναι πλέον επίσημος και πολύ σπουδαίος αγώνας οπότε αν ήμουν στη θέση σου δεν θα είχα καν το δίλλημα αυτό! Πρέπει να παίξουν οι καλύτεροι!
Άποψή μου βέβαια...
2010-11-02 17:39:04
+1

απο τη στιγμη που οι παικτες τους παιζουν στην Εθνικη θα παιξουν κ σαυτον τον αγωνα.

Αν ειχαν προβλημα μαυτο το θεμα ας το ελεγαν νωριτερα να μην γινει ποτε κληση παικτη τους στην Εθνικη. Πολυ απλο.
2010-11-02 19:02:21
Syggnwmi an eimai off topic (an nai sviste to) alla mia aporia shetika me to parapanw post.
Ti epiptwseis ehei stous paiktes i stis omades tous an paiksoun kai tin Paraskevi me tin Ethniki
kai to Savvato me tis omades tous? I den ginete? Eyharistw...
(edited)
(edited)
2010-11-03 01:26:53
kindunos traumatismou...
2010-11-05 19:54:57
krima re gamoto kai mporousame na to kerdisoume...atuxia..
2010-11-05 20:12:49
Το μόνο που έχω να πω για το παιχνίδι είναι ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ...

Ειδικά το δεύτερο γκολ που φάγαμε ούτε τρομερός τερματάς δεν το τρώει !!
2010-11-05 20:38:43
στο 2ο γκολ σου ερχεται να ανοι3εις μπαλκονοπορτα και να το στειλεις απο κατω....ελεος δηλαδη μαρουλια εχει ο τερμας στα χερια.... τα τρως εκει που ολα πανε οκ και λες οτι θα παρεις το αποτελεσμα απο το πουθενα (σε εμενα αυτη την σεζον εχει γινει πολλες φορες σε ματς που επρεπε να κερδισω τα εχανα).
2010-11-05 21:54:54
βλεπετε αγωνα??

γιατι εγω ακομα δεν μπορω να δω.
(edited)
2010-11-06 10:28:39
Είδα το παιχνίδι 3 φορές και ακόμα δεν μπρορώ να το χωνέψω ρε γμτ ...

Μερικές παρατηρήσεις:

Περίμενα να παίξει με winger είτε να φορτώσει την επίθεση με 3 επιθετικούς έκανε το πρώτο νομίζω η άμυνα πήγε πολύ καλά ειδικά αφού καθάρισε όλες τις σέντρες πλήν 2 φάσεων. Στην 2η μας ισσοφάρισε, επίσης στην απεικόνιση φαίνεται καθαρά offside, το 1-1 αλλά τι να λέμε τώρα να φωνάξουμε τον Βαρούχα ??

Οι λόγοι της ήττας

1) Έπρεπε να έχουμε κάνει το 2-0 στο πρώτο ημίχρονο που έχουμε 3 ίδιες φάσεις από σέντρα του Ντοβα - κεφαλιά και απόκρουση από το τέρμα τους. Φοβόμασταν τον βασικό τους τέρμα και λέγαμε ευτυχώς που δεν θα έπαιζε αλλά και ο 2ος τα πήγε περίφημα....

2) Δεν έγιναν οι αλλαγές υπό προυποθέσεις που είχα βάλει ούτε καν η εσωτερική Ντοβα / Νετζεκίδη. Ενδεχομένως να εχω κάνει λάθος στις εντολές, θα το ελένξω μόλις κλείσουμε φιλικό για την επόμενη εβδομάδα βάζοντας το σχήμα με τις εντολές με τους Κροάτες. Με αποτέλεσμα οι Παπαζαχαρίας και Μακριδάκης να μην μπουν ποτέ ... Θα άλλαζε το τελικό αποτέλεσμα αυτό? Δεν θα το μάθουμε ποτέ.

3) Ο Κουμπαρούλης είναι Υπερφυσικός στο τέρμα ... και έπαιζε εχθές με υπερφυσική φόρμα ... το 1-2 απλά σε κάνει να σκέφτεσαι μήπως δεν κάνουν τελικά τόσο μεγάλη διαφορά ορισμένα skills.

4) Το μόνο ευχάριστο είναι πως δεν τραυματίστηκε κανείς ... θα ένιωθα και τύψεις με τόσους που παίζουν μπαράζ.

Το χειρότερο είναι πως φοβάμαι ότι θα βρεθούμε στο 3ο γκρούπ δυναμικότητας εν όψη κληρωσης του παγκοσμίου, λόγω της ήττας. (κάτι διάβασα στο Ιnternational αλλά δεν είμαι σίγουρος ακόμα)

Τελειώσαμε τον όμιλο με 11-1 και μας αφήνει το τελευταίο ματς πικρή γεύση αλλά ο στόχος επιτεύχθη η 2η παρουσία μας σε World Cup U21 είναι γεγονός.

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά του team για το ενδιαφέρον τους την βοήθεια και τις ιδέες τους σε όλη την σαιζόν.

(edited)
2010-11-06 10:49:53
Congratz στην U21!!!!! Μακάρι κ σε μια καλή κλήρωση
2010-11-06 13:24:03
Μαλλον επρεπε να παιξει ο Μανωλης Κοστακης τερμα.

οπως και να εχει ειχαμε πολυ καλυτερα αποτελεσματα απο οτι περιμενα. Cogratz.
2010-11-06 13:27:25
Παρακολουθείται ο Κωστάκης; Γιατί το να παρακολουθείται και να μην καλείται καν είναι κουλό.

Anyway, συγχαρητήρια για την πορεία της ομάδας.