Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!

Subject: ליגת העאלק

2008-04-14 09:19:19
התקשרתי הבוקר לבטל את המנוי לליגה ישראלית ואנגלית
ארסנל בחוץ, ובארץ בכלל עלוב
חבל על הכסף
אראה יונייטד-צ'לסי באיזה פאב
תגיד לאבא שיתכונן
(-;
2008-04-14 09:41:07
מזמן היית צריך לעשות את זה.
:(
זליגת התכנים וסחיטת הכספים של הכבלים עם ערוצים נוספים חדשים ומתחדשים היא שערוריתית
2008-04-14 09:48:08
אבל זה שארסנל בחוץ זה דווקא דבר טוב, לא?

:)
2008-04-14 10:12:41
טוב מאוד
:)
2008-04-14 10:44:22
איך טוב ?
אתם לא אוהבים לראות משחק יפה סוחף ומהיר?
2008-04-14 10:53:19
אוהבים
הם יכולים לשחק יפה גם בלי תואר
2008-04-14 11:57:02
לדעתי זה יהיה חבל מאוד אם התקופה של וונגר
בארסנל תסתיים בלי גביע האלופות
ולא רק בגלל שאני אוהד אותם(רק מאז שוונגר הגיע לקבוצה) אלא
כסמל לנצחון הכדורגל היפה על המשחק עבור תוצאה כמו צ'לסי ליברפול ומילאן למשל
(edited)
2008-04-14 12:10:24
לארסנל אין את הכסף שיש לשאר הקבוצות
רוב השחקנים וונגר מביא אותם כמציאות או ממש צעירים
אני חושב שעם הסגל שיש לו הוא עשה מעל ומעבר
לא נורא שנה הבאה ארסנל יקחו(אני אומר את זה כל עונה אז...)

אני גם אוהד את ארסנל בגלל וונגר
2008-04-14 12:12:15
טל וולק

7 מחשבות על הביזיון בטדי
בבית"ר ירושלים עוד יתגעגעו לאותו ערב שבו הפסיקו להם משחק בגלל בעיות חשמל
14/04/2008, 10:02 טל וולק

1. את עיתוני הספורט של היום בבוקר היה אפשר להדפיס אתמול. שלשום. או לפני שבוע.

2. אפשר גם להדפיס כבר את עיתוני הספורט של יום חמישי הקרוב. ברביעי אחר הצהריים יגיעו אוהדי בית"ר לחצי גמר גביע המדינה מול מכבי נתניה באצטדיון רמת גן. מתחת לאצטדיון רמת גן נמצאים גם מוסדות ההתאחדות לכדורגל. אם לא ירגמו אותם באותו יום, אחרי ההחלטה על העונש של בית"ר, אז ישרפו אותם בלילה שאחרי. ומה יהיה ב-13 במאי אם בית"ר תעפיל לגמר הגביע? מה עדיף לעם ישראל - ניצחון של בית"ר ואז פלישה מבזה גם לכר הדשא של האצטדיון הלאומי, ניסור קורות השער, עקירת הרשתות, מכות משוטרים וכו'. או הפסד של בית"ר, שיגרור עקירת כסאות, השחתת האצטדיון, התפרעויות בקניון איילון, ניפוץ חלונות המכוניות בחניונים.

3. כשתבוא לדון בסוגיית העונש של בית"ר ירושלים, ההתאחדות לכדורגל חייבת להתעלם לחלוטין מהמצב הרגיש בתחתית הטבלה. גם אם היריבות של הרצליה יפעילו לחץ שלא לקבוע הפסד טכני, השיקולים חייבים להיות קרים ולהתייחס רק להיסטוריית האירועים האחרונה. "על תנאי" חייב להפוך באופן אוטומטי ל"בפועל". צריך לחפש מתחת לאדמה סעיפים משפטיים שיביאו את הביזיון הזה לסיומו.

4. משטרת ישראל לא תיענש מן הסתם על האירועים. היא היתה שם, אבל זה היה גדול עליה. זה תמיד גדול עליה. תוקם ועדת חקירה וכו' וכו'. את העונש תקבל בית"ר. המשטרה רק תרוויח מהמצב. במשחק הבא יידרשו יותר שוטרים כדי למנוע את המהומות. יהיו יותר לובשי מדים שיראו את המשחק בחינם ויקבלו כסף עבור האירוע שאותו לא הצליחו למנוע. בית"ר שילמה אתמול למאות שוטרים ואנשי ביטחון כסף כדי למנוע בדיוק את המצב שכולם ידעו שיקרה. הם לא הצליחו. המסקנה: בפעם הבאה צריך לגייס יותר שוטרים.

5. את ההון הפוליטי שלו ארקדי כבר קיבל בזכות בית"ר ירושלים. לאליפות השנה כבר אין שום טעם מרגש. היא הושגה בקלות יתרה. כל עוד ארקדי ימשיך לדחוף כסף ברמה כזאת, גם האליפות הבאה תושג בקלות וגם זו שאחריה. רק שהאפקט הראשוני של הגעת ארקדי עבר. מעכשיו זה בעיקר תקשורת שלילית. כמה תקשורת שלילית ארקדי מסוגל לספוג לפני שהוא יחליט ללכת? ההנחה ההגיונית אומרת ששעון החל כבר החל לעבוד.

6. הכדורגל הישראלי הפך למקום בטוח רק במשחקים חסרי חשיבות. במשחקים בהם אין נוכחות של אוהדי בית"ר. במשחקים שהם לא דרבי. במשחקים שנערכים כשהתפוסה באצטדיון אינה עולה על 30%. למה ללכת לכדורגל ישראלי?

7. תחשבו על התסריט הבא: אלון יפת מצליח לשכנע את שחקני הרצליה לחזור למגרש. השחקנים עולים למשחק להשלים את 3 הדקות הנותרות. ואז נופל הגנרטור.
(edited)
2008-04-14 12:43:34
כל כך נכון , אחלה טור

אבל אני בכל זאת אוהב את אוהדי ביתר , יש להם את הרגעים הטובים שלהם :)

במיוחד בביצוע החדש ל"מה לך ילדה"
האמת - ריגש אותי :P
2008-04-14 12:55:42
?שער 10
2008-04-14 14:39:30
אממ וואלה לא יודע
2008-04-14 14:40:57
?חחחחחחחח אז איך הזמנת
תבדוק תבדוק
2008-04-14 14:42:13
אמן בית"ר יקבלו מינוס 20 נקודות
2008-04-14 14:43:12
אבא שלי הזמין..
2008-04-14 18:28:08
ארקדי מחפש כבר כמה זמן איך לרדת מהעץ של בית"ר. הוא כבר אמר שכשייכנס לפוליטיקה יעזוב את בית"ר. זאת לבד סיבה בשבילו להיכנס לפוליטיקה. זה יעזור לו לצאת מבית"ר בלי לקבל ביקורת שלילית על המהלך.
פתאום הוא מוטרד מהבעייה האתית של להיות פוליטיקאי עם קבוצת כדורגל. גאידמק היה מת להיות ברלוסקוני, אבל יש כמה הבדלים:
1. ברלוסקוני באמת אוהב כדורגל
2. גאידמק עדיין לא הוכיח שהוא יכול להיבחר לראשות הממשלה.
3. את גאידמק מאשימים בהאשמות שחיתות הרבה יותר גדולות והסיכוי שהוא יגיע לכלא (או יברח גם מהארץ) הרבה יותר גדול