Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
2010-10-16 08:12:29
За да регистрирате отбор, отидете на менюто Регистрация на главната станица на Sokker. След въвеждането на личните си данни и валиден и-мейл адрес, ще трябва да изчакате да ви бъде даден отбор. Когато това стане, ще бъдете уведомени чрез и-мейл. Всички молби се преглеждат поотделно, затова може да отнеме няколко дни, за да получите отбор. В редки случаи лигата във вашата страна може да е запълнена, което ще доведе до малко по-голямо чакане. Обаче бъдете търпеливи, тъй като всички лиги редовно се преглеждат и разширяват, когато е необходимо. Разширяването обикновено става през почивката между сезоните.

Отборът, за който сте подали молба, трябва да е от държавата, в която живеете, освен ако тя не е част от Sokker. Ако сте от държава, различна от тази, в която живеете в момента, и искате да създадете свой отбор във вашата родна страна, трябва да изпратите и-мейл на admins@sokker.org.

Моля следвайте правилата за феърплей в точка 2. Например, ако смятате, че използвате един и същ IP адрес с друг потребител, моля пратете и-мейл на admins@sokker.org

Управление на акаунта

Вашият Sokker акаунт може да бъде изтрит поради няколко причини:
- Не сте влизали в продължение на 50 дни (Когато дадена държава е почти пълна, този срок може да бъде намален до 15 дни без активност в най-долните лиги на дадената държава. В такива случаи, екипът на Sokker ще ви уведоми за това във форума на вашата държава.)
- Вашият тим е бил под лимита за банкрут за период от над 14 дни.
- Акаунтът ви е блокиран поради нарушаване на правилата за феърплей или правилата на форума, както е упоменато в точка 2.

Във всеки един от случаите, когато желаете отново да се регистрирате, ще трябва да изчакате в продължение на 50 дни след последното Ви влизане.

Покани на потребители

Когато каните приятел в Sokker, той може да попълни вашето потребителско име по време на регистрационния процес или чрез линк като следния:

www.sokker.org/?buddy=your_login

Когато вашият приятел си закупи Плюс за първи път, вие самите ще получите като подарък 10-дневен Плюс. Ако вече имате Плюс, тогава 10 дни ще бъдат добавени към настоящия ви период.
ОСНОВНИ ПРАВИЛА НА СОКЪР

Като потребител вие сте задължен да спазвате следните основни правила. В играта е забранено:
• Да притежавате или да контролирате повече от един тим
• Да продавате или да подарявате отбора си на друг потребител (без значение дали вече играе Сокър или е нов потребител)
• Да имате отбор в държава различна от тази, в която сте роден или в която живеете. Ако се регистрирате от друга държава или от държава все още несъществуваща в Сокър, моля обяснете го като пишете на admins@sokker.org
• Да се правят трансфери между отбори, които имат един и същ IP адрес или, които влизат в играта от един и същ компютър
• Да помагате на други отбори като нарочно давате повече пари от нормалното за техен играч
• Да продавате играчи над тяхната нормална стойност
• Да се опитвате да разбиете паролата на друг потребител и да откраднете акаунта му
• Да използвате програми застрашаващи Сокър
• Да поствате материали определени като незаконни (например расистки, фашистки или порнографски материали) или причиняващи щети на компютъра на друг потребител (например съдържащи вируси)
• Да се възползвате от бъг (всеки намерен бъг трябва веднага да бъде докладван на админите)
• Да нарушавате другите правила на Сокър или правилата на форума

Ако използвате един и същ компютър (или интернет) с друг потребител трябва да обясните това на admins@sokker.org Моля включете във вашето съобщение вашият ник и името на отбора ви с ИД (например login rysio [1], team: Testowa [785]). Както е споменато по-горе трансфери между такива отбори са забранени.

Нарушаване на правилата на Сокър, включително и основните правила на Сокър изброени по-горе или нарушаване на правилата за регистрация (например регистрация на повече от 1 отбор) ще бъдат наказани с наказания включващи премахване на потребителя от играта.


СОКЪР ЕКИП И НАКАЗАНИЯ

За да поддържат играта , собсвениците (дивелъпърите) на Сокър са назначили Администраторите.Тяхната цел е да помагат на другите потребители , да прилагат правилата на играта и да осигуряват безопасността и честното регистриране на акаунти.Администраторите имат право да наказват играчи , които са нарушили правилата на Сокър.Администраторите имат право да:
- накажат отбор на потребител финансово
- сложат последно предопреждение („жълт картон”) , което означава да му дадът последен шанс да играе честно
- блокират акаунти на потребители (включително забрана за следващо завръщане в играта)
- слага други наказания , които все още не са били уточнени.

Администраторите могат да използват тези правила за да осигурят честността и безопастността в играта.

Администраторите запазват за себе си и следните права:
• да не разкриват детайли от работата или решенията си на потребителите
• да осигури поверителност и ограничаване на достъпа до информация , която може да се отрази на потребител чийто случай е разглеждан в момента
• да нагласят цената на трансфера , ако платената сума е далеч от нормалната
• да блокира акаунта на потребител , който спами или обижда/използва вулгарен речник срещу друг потребител
• да блокира акаунта на потребител ако има съмнения за контролиране на повече от 1 отбор
• да игнорира всички молби за възтановяване на информация (играчи , стадион , триньори , юноши) ако акаунтът не е бил правилно осигурен (например паролата да бъде споделяна с други потребители , да се запазва в браузъра на публичен компютър) или нещо е направено поради грешка на потребителя.В други случаи (хакване на акаунта) информацията може да бъде възтановена ако е възможно
• да попита потребител за истинската му лична информация поради мерки за сигурност


Администраторите попринцип няма да използват тези си права , но запазват правото си да ги използват в необичайни случаи:
• да се намесят в случаи на ненаддаване за даден играч не на цената на която са се разбрали 2-те страни
• да премахнат даден играч от трансферния лист при молба на продавачът или човекът купил играча
• да премахнат даден играч от трансферния лист поради това , че са били пуснати под въздействие на емоцийте на собственика.
• да влезне в акаунта на потребител без позволението на самия потребител (например за да премахне расистка новина в клубния вестник)


Всеки случай ще бъде оценяван въз основа на неговите заслуги , включващ и общите практики да осигурят честност.Това може да причини намаляване или увеличаване на наказанието за определено нарушение , по преценка на администратор.

Не пишете на администраторите от акаунти на други потребители.Ако акаунта ви е бил заключен , единственият начин да се свържете с екипът на сокър е да пишете на admins@sokker.org В други случаи , ако искате да говорите с администратор , ви препоръчваме да не пишете на повече от 2 администратора.Моля проверете кои администратори са онлайн и изпратете съобщение на най-много двама , а после изчакайте да бъде прочетено.

Всеки случай не описан в правилата ще бъде решен от Администраторите
Администраторите са подпомагани от Модераторите.Модераторите преглеждат дискусийте във форума , новините , книгите за гости , логата и имената на отборите и цялата публична дейност на потребителя за да ги държат в културен и не обиден вид.Ако модератор забележи че даден потребител нарушава правилата има правото да:
- да го предопреди
- да му сложи бан във форума
- да помоли администратор да го накаже по-сурово

Правилата на форума можете да откриете в „Forum Statute”. Линк към него можете да намерите на страницата на форума.

Решениета за ВСЯКО наказание (от модератор или админ) е по преценка на модератор или админ и не е отворено за публично обсъждане.При положение , че потребителят има някакъв въпрос , той трябва да изиска правото си за финално преразглеждане като пише на admins@sokker.org Решението на админите които преразглеждат случая е финално.

Незнаене на правилата не е допустимo извинение за тяхното нарушаване!
2010-10-17 18:39:03
Вашият отбор, както истински футболен клуб, има собствени стадион, играчи, треньори, асистенти и младежка школа. Управлението на отбор изисква някои разходи, като например за заплати, за трансфери, за строителни работи по стадиона и т.н. Тимът трябва да поддържа финансова стабилност, иначе ще фалира. По-долу ще намерите повече детайлна информация за управлението на вашия тим.

Банкрут

Отбори, които са близо до обявяване на банкрут (с пари по сметка по-малко от -1 млн лв) ще могат да се логват само за 72 часа след последното логване.

Това се прави, за да им се позволи да си поправят банковия баланс - да продадат играчи, да уволнят треньори и т.н. След тези 72 часа те няма да могат да се логват отново, докато балансът им по сметката не се подобри достатъчно (да имат повече от -1 млн лв). Ако успеят да прехвърлят тази граница, ще могат да се логват нормално. Но ако балансът им остане под -1 млн лв за период от 14 дни, тимът официално ще обяви банкрут.
2007-02-19 13:39:50
Всеки играч има 8 основни умения. 7 от тях (Скорост, подаване, разиграване, защита, голов нюх, техника и пазене) варират от трагично до божествено. Издръжливостта варира от трагично до прекрасно. Колкото по-високо е нивото на дадено умение, толкова по-добре ще се представя играчът в това умение.

ОСНОВНИ УМЕНИЯ

Бързина
От това умение зависи колко бърз е играчът. То определя колко бързо играчът тича след топката и колко бързо се движи с нея. По-бързите играчи имат по-добър шанс да избягат от опонента (да го надбягат) или да го настигнат. Вратарите с по-голяма бързина са по-ефективни в двубоите с нападатели.

Подаване
От това умение зависи точността на пасовете на играча (и с крака и с глава). Точността означава и правилната посока и правилната сила, така че съотборникът му да получи топката и да може да си я спре колкото се може по-лесно.

Разиграване
Играчът с по-високо ниво разиграване решава на кого да подадe по-бързо и обикновенно избира най-добре пласирания съотборник, на когото да подадe топката. Ако разиграването на играча е слабо, той може да започне да се оглежда за някого, на когото да подаде, заради което губи скорост и така става лесно да му се отнеме топката. По-високото ниво разиграване повишава умението на играча да прави пасове в движение.

Защита
Колкото по-високо е нивото на защитата, толкова по-голям е шансът да бъде отнета топката. Това умение е най-важно за защитниците. Също е полезно за халфовете и нападателите, защото ако имат високо ниво защита могат да отнемат топката в половината на съперника и да създадат опасно положение. Дали играчът ще успее да отнеме топката зависи също и от техниката на играча срещу него. Колкото по-висока е техниката на опонента, толкова по-голям е шансът му да премине вашият играч.

Голов нюх
От това умение зависи точността и силата на ударите на играча. Играчи с по-високо ниво голов нюх пропускат вратата по-рядко и техните удари са по-трудни за спасяване. Това умение е важно за всички играчи, които редовно отправят изтрели към вратата, а не само за нападателите.

Техника
Много от аспектите на играта зависят от това умение:
- умението да се oвладяват пасове. Играч с лоша техника може да не овладее и най-елементарната топка.
- бързина на дриблиране. Играч с лоша техника губи значително скоростта си докато владее топката.
- умението да премине бранител при двубой един на един и умението да контролира топката по-добре по време на финт.
- ако играчът има лоша техника може да не успее да направи пас с едно докосване.

Пазене
Това умение е полезно само за вратарите. То определя ефективността и качеството на спасяванията. Колкото по-високо е нивото на това умение, толкова по-често вратарят ще хваща топката или ще я изчисти хитро (далеч от нападателите).

Издръжливост
По време на мача играчите се изморяват. Когато се изморят те стават по-малко ефективни и губят някои от уменията си. Само разиграването не се променя по време на мача. Падането на уменията не зависи само от минутите, през които е играл даден играч. То зависи и от това, колко често е играл с топката. Колкото повече тича, толкова повече се изморява той. Играчи с по-голяма издръжливост ще губят по-малко от уменията си. Ако издръжливостта не се тренира, тя понякога ще губи нива.

Други параметри на играчите

Форма
Колкото по-добра е формата на играча, толкова по-добре той се възползва от уменията си. Играчи, които са в лоша форма ще се представят по-зле отколкото ако са в добра форма.

Талант
Скрита величина, от която зависи колко бързо играча ще качва уменията си, независимо дали е в първия отбор или младежите.

Възраст
След всеки сезон играчът остарява с една година. Младите играчи повишават уменията си по-бързо. Когато играчът наближи 30 години неговите умения започват да спадат (намаляват). Колкото е по-стар играчът, толкова по-бързо падат уменията му.

Стойност
Стойността на играча зависи от неговите умения. Тя не отговаря на цената за която е продаден.

Заплата
Заплатата на играча зависи от неговите умения. В началото на всеки сезон се сключва нов договор и заплатата на играча се обновява.

Тактическа дисциплина
Това умение отразява колко точно играчът следва тактическите указания по време на мач.
Тактическата дисциплина зависи от две подумения:
Опит:
- Колкото повече мачове е изиграл играчът, толкова ще е по-голям опитът му.
Отборна работа:
- Отразява колко добре треньорът учи футболистите си на тактика и колко добре играчът е научил това с този отбор.
2007-02-18 12:28:04
Къде ще бъдете без треньор? Никъде, защото няма да прогресирате в играта. Вашият треньор увеличава уменията на играчите и се грижи за юношите на клуба.


Тренировъчни умения

На всеки треньор е поставена оценка за неговата ефективност в дадено умение. Тази оценкa e важнa само за главния треньор. За асистентите е от значение само Общата им треньорска оценка (виж по-долу). Трябва да опитате да намерите треньор с възможно най-високи оценки на уменията, които искате да тренирате.

Обща треньорска оценка

Общата треньорска оценка е сбор от неговите оценки. Много е важно за помощник-треньорите - колкото по-висока е тя, толкова по-ефективно помагат на главния треньор. Също така трябва да назначите треньор за юношеската школа с възможно най-висока обща треньорска оценка. Колкото му е по-висока тя, толкова по-бързо ще се развиват юношите.

Заплата

Колкото по-добър е треньорът, толкова по-голяма е заплатата му. В началото няма да можете да си позволите невероятен треньор, освен ако не искате да банкрутирате. Заплатата на треньора не се променя през целия му престой в клуба.

Възраст

Вашият треньор е човек и в някой момент ще поиска да прекрати кариерата си като треньор. Не се изненадвайте, когато треньорът ви си подаде оставката и замине на заслужена почивка на Бермудите.

Търсене на треньори

Когато започнете да играете Sokker, вашият тим ще има няколко треньора. Те няма да са най-добрите, които можете да имате. Но все пак имат едно важно предимство - заплатите са им ниски. Вие можете спокойно да ги изгоните и да потърсите нови.

Търсене и Наемане

Можете да намерите треньор като използвате търсачката. Намирането на нов треньор струва пари. Колкото по-точно определите уменията му, толкова по-голяма е таксата. Вие трябва да платите тази такса, дори търсачката да не намери треньор, отговарящ на изискванията ви.
Търсачката ще намери треньор с приблизително същите умения, които сте задали. Ако ви хареса можете да го задържите, като подпише договор с клуба. Подписването на договор не струва нищо. Когато вие прекратите договора си с треньор, той получава заплатата си за цялата седмица. Ако треньорът, който е намерен не ви хареса, вие можете да не подписвате договор с него, просто го уволнявате и търсите нов. Изгонването на треньор, който не е подписал договор с клуба, не струва нищо.
Указание:Когато търсите помощник-треньор или треньор на юношите задайте уменията му така че те да направят желаната от вас Обща треньорска оценка (например задайте всичките му умения да бъдат средни за треньор със средна оценка).

Уволняване на треньор

Уволняването на треньор, който не е подписал договор с клуба е безплатно. Ако обаче вече сте назначили треньор, ще ви струва толкова, колкото е неговата седмична заплата, за да го изгоните. Когато треньорът е изгонен, той отива в трансферната листа.

Назначаване на треньор

Когато назначите треньор, той е добавен в отбора. Можете да го намерите в менюто тренировки под надписа "Няма задача". Това означава, че той е назначен, но още няма поставена позиция (старши, помощник или на юношите). Постът на старши треньор, помощник-треньор или треньор на юношите може да бъде изпълняван от всеки един треньорите ви. Вие трябва да го сложите на поста, на който желаете. Можете да променяте постовете на треньорите ви безплатно, когато поискате. Треньори, които нямат поставена задача, също получават своята заплата.

Треньорска трансферна листа

Треньори, които са били уволнени и желаят да продължат кариерата си отиват в треньорската трансферна листа. Ако желаете да привлечете някой от тях, трябва да направите оферта за него. Пари, които сте дали, за да го закупите отиват при треньора, а предишният му клуб не получава нищо.
Ако наддаването не завърши за една седмица (победителят от наддаването не подпише договор с треньора), то е анулирано и отборът спечелил наддаването плаща 10% от офертата, коята е дал.
2014-01-05 16:58:38
В интерес на развитието и подобряването на вашия отбор, играчи ви трябва да са правилно тренирани. Всяка седмица можете да изберете умение, което да бъде упражнявано по време на индивидуалните тренировки. Повечето видове тренировки изискват играчът да е играл на определената позиция през седмицата в приятелските мачове/мачовете за купата и/или мачовете за първенството.

Играч, който е играл на една и съща позиция и през двата мача ще се тренира по-добре от този, който е играл на определената позиция веднъж. Също така играч, който е играл само в официален мач ще се тренира по-добре от играч играл само в приятелски мач.
Ако играчът е играл на две различни позиции през седмицата, последният мач се брои. Ползата на играч да играе два пъти през седмицата е малка - ще получи почти пълна тренировка като изиграе един мач. Ако играе само за националния отбор, ще получи около 50% от нормалната тренировка. Играчите не получават тренировка по време на продълженията, защото са твърде изморени.

Разликата в ефективността на тренировката в зависимост от представянето на играча през седмицата е малка. Играч, който е играл само в един приятелски мач ще получи малко по-малка тренировка от този, който е бил титуляр и преди това. Разликата е дори още по-малка, ако играчът е играл в два мача, а не в един.

Скритата величина на играча е неговият талант. Колкото по-талантлив е играчът, толкова по-пълноценно той се въползва от тренировката и по-бързо увеличава уменията си. Колкото повече остарява играчът, толкова по-бавно качва уменията си. В допълнение на индивидуалната тренировка, идва общата тренировъчна сесия. Всички играчи, които са играли в мачовете през седмицата участват в нея. Ефективността на общата тренировъчна сесия е много по-малка от тази на индивидуалната тренировка.

Качеството на двете тренировки зависи основно от старши треньора. Основно значение имат неговите индивидуални умения. Неговата обща треньорска оценка не влияе на ефективността на тренировката. Изберете си треньор, който има висока оценка на умението, което искате да тренирате. Решете колко важни за вас са другите умения на треньора и дали можете да си позволите да плащате заплатата му.

Помощник-треньорите могат да помагат на старши треньора да подобри ефективността на тренировката - колкото по-добър е помощник-треньорът (т.е. има по-голяма обща треньорска оценка), толкова повече помага на старши треньора. Не назначавайте твърде много помощник-треньори. Ако назначите повече от трима, те ще спорят и тренировката ще бъде по-малко ефективна или дори ще бъде загубена.

Когато сменяте играч, той ще получи тренировка според минутите, които е играл. Играчът трябва да играе на една и съща позиция през двата мача през седмицата, иначе само последният му мач ще се брои за тренировката (дори и ако тренирате скорост). Единственият случай, в който позицията на която е играл играчът не е от значение, е когато тренирате издръжливост.

Трениране на издръжливост

Това умение се тренира най-бързо. Всички играчи в отбора го тренират, независимо дали са играли през седмицата или не. Играчите я тренират със същата ефективност, независимо от възрастта или талантът им. Нетренираната издръжливост губи нива дори и при младите играчи. Максималното ниво, до което може да се вдигне нивото на стамината е прекрасно.

Трениране на бързина

Бързината е тренирана от всички играчи, които са играли поне веднъж през седмицата, независимо от позицията. Макар че тази тренировка е подобна на тренирането на издръжливост, бързината е физическа тренировка и нейната ефективност зависи от възрастта и таланта на играча.

Трениране на голов нюх

Нападателите тренират най-ефективно това умение, малко по-бавно се тренират халфовете и в малка степен защитниците и вратарите.

Трениране на подаване

Подаването е най-ефективно тренирано от халфовете. Останалите позиции тренират подаване по-бавно. Ако искате да повишите ефективността на тренировката за другите постове, можете да изберете някои от тях да се тренират. Но това ще доведе до намаляване на ефективността на тренировката при халфовете с около 50%.
Пример: Тренирате подаване на позиция защита тогава ще тренирате защитниците на подаване с около 50% ефективност но и халфовете също ще вземат тренировка с около 50% ефективност

Трениране на разиграване

Тренирането на разиграване е подобно на тренирането на подаване. Позицията, която получава най-голяма облага от тренировката са халфовете. Също като при тренирането на подаване можете да увеличите ефективността за други позиции. Също така това довежда до намаляването на ефективността при тренирането на халфовете на тренировката при халфовете с около 50%.
Пример: Тренирате разиграване на позиция защита тогава ще тренирате защитниците на разиграване с около 50% ефективност, но и халфовете също ще вземат тренировка с около 50% ефективност,

Трениране на защитници (отнемане на топката)

Можете да изберете позицията, която ще тренира отнемане на топката през седмицата. Можете да изберете една група измежду нападатели, халфове и бранители. Останалите ще тренират по-бавно.

Трениране на техника

Тренирането на техника е подобно на тренирането на отнемане на топката. Най-добре е тренирано от позицията, избрана през седмицата.

Вратарски умения

Само вратарите, които са играли през седмицата участват в тази тренировка.
Вашият клуб ще има младежка школа. Това е мястото, където са тренирани млади играчи. Младежите са играчи с твърде малко опит или умения, за да играят в официални мачове.

Трябва да наемете треньор на младежите, за да сте сигурни че вашите юноши се тренират. Неговата основна оценка ще определи колко бързо младежите ви ще подобрят уменията си. Той също ще реши кога един играч е готов за първия тим.

Трябва да определите броя на местата във вашата школа, това е максималният брой младежи, които могат да се тренират в школата ви. Всяка седмица нови играчи ще се присъединяват към школата, при условие че имате свободни места. Ако има повече кандидати отколкото места, някои от тях ще бъдат отхвърляни, но никога няма да разберете кой е бил отхвърлен... Може да е бил безполезен младеж или потенциална звезда за отбора ви.

Младежите влизат в школата с различни умения, но техният талант и основната оценка на треньора ви определят колко бързо ще се развият и дали ще бъдат ценни играчи след като напуснат школата. Когато младеж е готов да се присъедини към първия ви отбор, можете да го повишите в играч от първия тим и ще можете да видите какви качества притежава.
2015-01-25 22:24:06
Един от основните начини да се сдобиете с нови играчи в Sokker е да ги купите от други клубове. Трансферният пазар работи като търг. Забележете, че е невъзможно да поставите играч в трансферния списък за 0 лв - ще трябва да определите цена най-малко от 1 лв, за да го пратите успешно на пазара.

Поставяйки играч за продан включва и трансферна такса, която е част от стартовата цена 2.5%. След трансфера, продавачът трябва да плати 5% от получените пари. Ако играчът не е бил първоначално от вашия отбор и е на 23 или по-малко години, тогава 5% от трансферната сума ще отиде при неговия роден клуб.

След като бъде поставен за продажба, играчът ще остане в трансферния списък два дни, ако не е изтеглен от собственика си. Играчите могат да бъдат изтеглени, само ако никакви оферти не са направени за тях. Когато наддаването свърши, играчът ще отиде в клуба, който е предложил най-много пари. След наддаване, играчът остава в предишния си клуб, докато не е взет от новия си работодател или е изпратен от предишния си собственик. В този момент сделката е осъществена.

Ако купувачът не вземе играча или продавачът не го изпрати, възможно е трансферът да бъде отменен. За да стане това, двамата трябва да изчакат една седмица след края на наддаването и трансферът ще бъде анулиран автоматично, а двамата собственици ще трябва да платят 10% от крайната цена от наддаването.

Дейтрейдинг

Sokker включва правила, направени, за да се ограничи разпродаването на играчи. Всеки играч може да откаже предложението да бъде продаден.

Шансът играч да откаже да бъде продаден зависи от:
- броят мачове изиграни за клуба - колкото по-малко е играл, толкова е по-голям шансът да откаже.
- броят играчи поставени за продажба от тима за последните 2 седмици
- формата на играча - колкото по-ниска е формата му, толкова повече шансът да отхвърли трансфер се увеличава (по-малък ефект)
- настроението на привържениците - колкото е по-лошо, толкова е по-вероятно играчът да се съгласи да се премести (по-малък ефект)

Тези правила не се отнасят за всички играчи от началния ви отбор или младежката школа.

Трябва да помните правилата за феърплей, написани в началото по отношение на трансферите.
2007-02-19 13:52:06
В стадиона на всеки отбор има осем сектора за строене на места за зрителите. Местата могат да бъдат разширявани или унищожавани в зависимост от бюджета ви. За да видите цената на бъдещия строеж, отидете на менюто стадион и въведете местата, които желаете. Цената на местата расте пропорционално с броя на трибуните. Може да бъде по-евтино да построите две малки трибуни, отколкото една голяма.

Трибуните

Има четири вида места. Всеки вид определя цената на билетите и броя на зрителите. Някои от феновете ви може да не идват на мачовете, ако не им осигурите подходящо място, от което да наблюдават срещата. Феновете избират най-евтиното място от тези, които ги удовлетворяват. Вероятно е зрителите да купят билети за места с по-висока цена, ако предпочитаните от тях вече се изпродадени.
Всяка трибуна може да бъде покрита с покрив, който да направи идването на зрителите независещо от времето.
Феновете не могат да ходят на трибуни, които се строят. Времето за строене е определяно от вашите строители и може малко да се промени от предвиденото.

Видовете места са следните:

- Правостоящи (тревни): Не са построени никакви трибуни. Във всеки такъв сектор има само сто човека, които могат да присъстват.
- Тераси: Правостоящи места направени от бетон. Вторият най-евтин вид места. Има няколко важни правила наложени и от футболната асоциация,които ограничават големината на местата с тераси. Вашият стадион не може да бъде направен изцяло от тераси.
- Пейки: Най-евтиният вид седящи места.
- Седалки: По-скъпо и луксозно място. Седалките са по-скъпи от пейките, но можете да очаквате повече зрители, които желаят седалки, в които да седнат, за да гледат любимия си отбор.
Всеки клуб има определен брой верни фенове, които са винаги готови да го подкрепят. Най-големите фенове се включват във фен клуба (точната им бройка можете да намерите в менюто Офис). На всеки мач има още други фенове, които не са членове на фенклуба. Тяхната бройка зависи от времето, размера на фен клуба и настроението на привържениците на гостуващия тим.

Настроението на привържениците ви можете да намерите в менюто Офис. Има определени групи фенове, които няма да присъстват на мачовете, ако не им предоставите най-добрите възможни условия. Например, някои от тях няма да дойдат, ако нямате покрити места на стадиона.

Всяка седмица големината на фен клуба ще бъде обновявана. Бройката на новите фенове зависи от:

- Дивизията, в която е клубът ви
- Мястото му в дивизията
- Качеството на опонента ви

Квалификационните мачове оказват по-голямо влияние на настроението на привържениците от мачовете за шампионата.
2007-02-15 14:45:25
Мачовете се играят според правилата на истинския футбол. (приятелските в Сряда , а официалните в Неделя)

Избор на титулярен състав

За всеки мач вие трябва да изберете 11 титуляри и до 5 резерви. Играчи с контузия, която трае повече от 7 дни, не може да играе в мачове. Играчи, които не са напълно излекувани (под 7 дни за въстановяване, отбелязано като "лека контузия") може да участва в мач, но ще играе под своите възможности. Играч с 3 или повече жълти картона или 1 червен пропуска следващия официален мач (ще видите червен картон до името му). Играчи ,които са контузени или наказани, няма да участват в мача дори да ги сложите като титуляри.

Вие трябва да изберете една от позицийте за всеки играч :
GK-вратар
DEF-защитник
MID-халф
ATT-нападател

От тази позиция зависи как играчът ще играе по време на мача (например защитниците ще се опитват да отнемат топката вместо да дриблират с нея, за да преминат опонент). Всяка позиция си има максимален брой играчи които могат да играят на нея. Вратар може да бъде само 1,защитниците максимално 5, халфовете максимално 5, а нападателите 3. Ако пуснете повече играчи на позиция, отколкото е позволено (например 6 халфа), ще загубите тренировката, освен ако не тренирате издръжливост.

Прочетете частта "тренировка" от правилата, за да разберете как се тренира всяка позиция.

Ако някой отбор запише по-малко от 10 играчи или изтрие настройките за тактиката за мача, противниковият отбор ще спечели мача служебно. Играчите ще се тренират еднакво без значение дали мачът се е играл.

Смени

По време на мача може да ви се наложи да направите смяна на контузен играч. В такава ситуация първият играч в листа с резервите с зададена същата позиция влиза в игра.

Освен смени може да се зададат и други нареждания за мача. За да извършите смяна, трябва да нагласите минутата, в която искате да се извърши и условията при които да се извърши. Можете и да нагласите играчът, който желаете да изпълнява дузпите и пряк свободните удари (само в половината на съперника). Не можете да избирате играч, който да изпълнява корнери.

Забележка:
Ако не изберете кой играч да изпълнява пряк-свободен удар , ударът ще бъде изпълнен от играча който е най-близко до топката.

Служебни победи

Отбор ще получи служебна победа ако:
-Противникът постави по-малко от 10 играча в мача (5:0)
-Ако старата тактика е премахната и не е нагласена нова (5:0)
-Ако и двата отбора не спазят някое от тези двете правила по-горе, ще стане следното:
* 0:0 - ако мача е за шампионата
* 1:0 - ако мача е за купата

Гледане на мача

Вие можете да наблюдавате видео от мача, за да видите как се представят играчите ви по време на срещата, техните най-интересни изпълнения и да видите как е проработила тактиката ви.
За навигация използвайте следните копчета:
- [Home] , показват се и се скриват имената на играчите
- [Space] , панелът с копчетата се включва и изключва
- [left][right] , забавят скоростта на видеото , скоростта на видеото на живо не може да бъде променяна
- [down] , пауза
- [alt] + [F4] , затваря прозореца с видеото


Статитики за мача

След мача статистиките достъпни и за двата отбора са:
- Владеене на топката. Статичните положения не се броят.
- Игра в съответното поле - времето през което топката е била в някое от двете полета.
- Удари
- Нарушения
- Картони
- Ефективност на стрелба, подаване и защита - оценките представляват средното индивидуално представяне на всичките ви играчи. Представянето на играчите ви зависи от уменията, формата и успешните им действия. Дори и най-добрите играчи правят грешки.

Индивидуални оценки след мача

Като натиснете бутона "индивидуални оценки" ще видите таблица с оценки и статистики за всеки един играч който участва в мача.Колонките обозначават следното:
- Оценка: главна оценка на играча според неговото цялостно представяне. В колкото повече шанове се възползва от качествата си, толкова по-висока е оценката. Оценката зависи от позицията; различни фактори се вземат под въпрос, например за нападателите е най-важно качеството на техните удари. От формата на играча зависи как ще се възползва от качествата си, така че и тя е фактор при определяне на оценката на играча. Други фактори са:
- време, през което е играл, минута на влизане в игра/излизане от игра.
- фаулове.
- брой удари.
- Off - процентът на атакуващите действия - време през което играчът се е движил с топката, подавал я е, преминавал е опоненти.
- Def - процентът на защитните действия - време, през което играчът е отнемал топката или преследвал опонента, който е с топката. Този фактор не винаги е най-висок за бранители - за отбори, които постоянно атакуват, най-активните играчи са халфовете или дори нападателите.


Репортаж

Резюме на най-интересните моменти , като:
-голове
- удари в някоя от гредите или преминаващи покрай вратата
- удари при които вратарят има трудности да спаси
- жълти или червени картони
- смени
- дузпи
2010-10-17 18:51:45
Лигата

Системата на лигата във всяка държава е разделена на дивизии, в които има определен брой отбори, който зависи от нивото на дивизията. В първата дивизия има само една лига - най-важната и престижна в дадената държава. Във всяка по-долна дивизия има 4 пъти повече лиги от предната дивизия. Разпределението е такова:

Дивизия 1: 1 лига
Дивизия 2: 4 лиги
Дивизия 3: 16 лиги
Дивизия 4: 64 лиги
И така нататък.

Във всяка лига има по 8 отбора, които играят всеки срещу всеки по 2 пъти. Точките се печелят както в истинския футбол: за победа печелите 3 точки, а за равенство една. Класирането се определя според (започвайки от най-важното):
- точки
- голова разлика
- отбелязани голове
- позиция в лигата в края на миналия сезон

След края на сезона победителят в лига 1 става шампион на страната.

Най-добрите 25% от победителите в по-долните лиги ще се качат в по-горна дивизия без да играят плейофи. Това означава, че най-слабите 25% (класирани по точки, голова разлика, брой голове, позиция от предния сезон) ще изпаднат автоматично. Победителите в останалите лиги ще играят плейофи с останалите отбори от 5 до 8 място в горната дивизия. Това означава, че класираният на осмо място не винаги е отборът, който ще изпадне автоматично.

Двойките на плейофите са определени от точките и головата разлика - най-слабите от горната дивизия играят срещу най-силните от долната. При равенство се играят продължения, а ако и в продълженията резултатът е равен се бият дузпи. Мачът се играе на стадиона на отбора от горната дивизия.

Купата

Купата на страната започва преди първия кръг на новия сезон. Броят на класиралите се отбори за купата е най-високият възможен, който е степен на 2. И така в страна с 3 дивизии (21 лиги , 168 отбора) броят на отборите, които ще участват са 128, което значи че ще играят всички отбори в 1 и 2 дивизия, отборите на 1-5 място в дивизия 3 и най-добрите отбори на 6-то място. Квалификацията зависи от позицията ви в лигата миналия сезон. Класирането също е важно при разпределянето на урните.

Всеки кръг отборите ще са разделени на две урни според техния сийдинг, базиран на миналогодишното класиране. Първата урна ще съдържа "най-силните" 50% от отборите, а втората - "най-слабите" 50%. След това двойките ще се определят чрез жребий - всеки отбор от първа урна може да играе с който и да е от втора урна.

Отборите играят само един мач на стадиона на по-слабия тим. Мачовете се играят според правилата на купата - с продължения и дузпи, ако се наложи.

Шампионска лига

Най-добрите отбори от всяка страна в Соккер ще играят в Шампионската лига. В нея участват 128 отбора.

Всички шампиони на страните, които имат национален отбор играят в ШЛ. Останалите места до 128 се допълват от носителите на националнитекупи на страните, които имат най-висок национален рейтинг. Когато един и същ отбор е шампион и носител на националната купа на дадена страна, тогава място в ШЛ получава отбора носител на купата на следващата страна в класацията.

Шампионската лига се играе по нокаут система подобна на тази, използвана при националните купи. Жребият се определя от текущия рейтинг на отборите.

Приятелски мачове

Отборите, които не се класират за купата или са отпаднали имат свободен мач през седмицата. Те могат да се присъединят към някоя приятелска лига (ако има такава) или да изиграят приятелски мач срещу друг отбор. Мачът може да бъде изигран по правилата за лигата (без продължения и дузпи) или по правилата за купата. Ако искате да поканите отбор за приятелски мач, трябва да отидете на календара с мачовете му. Ако са свободни, вие ще видите линк, освен ако вече нямате уреден друг приятелски мач.

Приятелски лиги

Само притежателите на "плюс" могат да направят своя собствена приятелска лига. Всички мениджъри могат да се присъединят към една от тези лиги.
Основателят може да направи само една приятелска лига. Ако сте притежател на "Плюс", можете да основете своя приятелска лига от менюто "приятелски мачове", което се намира в менюто "офис".
От основателя зависи следното:
- кога ще започне лигата
- кои от записалите се отбори ще участват и дали ще има втири кръг

Основателят не може да откаже да играе в собствената си лига. Той може да не я активира или просто да я изтрие.

Когато лигата е създадена, отборите могат да се запишат в нея. Създателят кани отборите, които да участват в турнира му. Когато счете, че списъкът с отбори е готов и че иска да започне лигата, той я одобрява.
През дните от седмицата , важни събития се случват

Всеки ден
- Медицински прегледи на контузените играчи.
- Инспектират се строителните работи по стадионите.
- Цената на играчите се обновява.
- Публикува се прогнозата за времето.

Събота
- Плащане на заплати и пари за поддръжка за стадиона.
- Набиране на юноши за младежката школа.
- Получаване на пари от спонсори.
- Мачове на Национален отбор.
- (Седмица 0) Жребий за квалификациите за Световното Първенство.
- (Седмица 1) Жребий за финалите на Световното Първенство.

Неделя
- Уменията на по-старите играчи се обновява.
- (Седмица 1) Край на изборите за Национален треньор.
- (Седмици 1-14) Играят се мачовете за първенството.
- (Седмица 15) Играят се Баражи.

Понеделник
- Тегли се жребия за приятелските лиги.
- Обновява се броя на членовете на фенклуба.
- Формата на играчите се обновява.
- Класирането на лигата се обновява.
- (Седмица 0) Получаване на сезонните бонуси.
- (Седмица 15) Изборите за национален треньор започват.

Вторник
- Играят се мачовете от Младежка Лига.

Сряда
- Жребий за следващия кръг в Младежка Лига.
- Информацията за покани за приятелска среща е изтрита.
- Не можете да каните други отбори за приятелски мач, защото приятелските мачове могат да бъдат уреждани до Сряда.
- Играят се мачовете за Приятелските лиги и за купата.

Четвъртък:
- Мачове от Champions Cup. Champions Cup започва в Седмица 15.
- Определяне съперниците в следващия кръг за купата (ако тя още не е свършила).
- Обновяване класиранията в приятелските лиги.
- Тренировка на играчите и обновяване на формата.
- Тренировка на младежите в младежката школа.

Петък:
- Мачове на У21 Национален отбор.
- (Седмица 15) Играчите остаряват с 1 година и заплатите им се ъпдейтват
Всяка държава в играта има Национален отбор, веднага след като завърши първият им сезон. В този отбор може да има играчи само от съответната националност. Футболисти в националния отбор може да извиква само мениджърът, изпълняващ ролята на Национален треньор. Всички могат да гледат мачовете на националния отбор без значение дали имат "Плюс".

Избори за треньор

Всеки може да участва в изборите за треньор на националния отбор, без значение от коя държава e. Националните треньори се избират демократично в края на всеки сезон. Националният треньор няма да може да вижда уменията на играчите. Единственото изключение е когато футболистът е собственост на националния треньор или е в трансферният списък.

Мачове

Приятелски

Приятелски мачове се играят всяка седмица, освен ако няма мач за Световното първенство. От националните треньори зависи уреждането на приятелски мачове - като при нормалните приятелски срещу между обикновените юзъри. Националният треньор може да извика всеки играч от националността на националния отбор и да го използва по всеки един възможен начин.

Квалификации за Световно първенство

Всички национални отбори участват тук. Отборите са разпределени в отделни урни, в зависимост от тяхната позиция в класирането на националните отбори. Отборите от първо до седмо място са в урна А, отборите от осмо до четиринайсто място са в урна Б и така нататък. Отборите от урна А се разпределят в групите като първи отбори, тези от урна Б като втори и т.н.
Квалификационните мачове не се играят всяка седмица, така че приятелски мачове могат също да се играят.

Световно първенство

Само 32-та най-добри отбора се класират за финалите според:
1.Финална позиция в квалификационната група
2.Точки в квалификационната група
3.Отбелязани голове
4.Допуснати голове
5.Брой победи
6.Точки в класирането на националните отбори по време на жребия

Във финалите всички отбори ще бъдат разпределени в 8 групи по 4 отбора според резултатите им в квалификационната група - 8-те отбора завършили първи ще отидат в първа урна, следващите 8 във втора, следващите 8 в трета и последните 8 в четвърта.

Играчи

В момента няма лимит за броя на играчите в националния отбор. Играчите от всеки национален отбор са предпазени, ако отборът, който ги притежава се превърне в "бот". След като са играли поне веднъж за националния отбор, те щебъдат изпратеви на трансферния пазар, когато отборът-бот е заменен.
В тази част ще откриете кратко ръководство за менюто, отнасящо се за отделните заглавия описани в правилата.

Меню на потребителя-дясната рамка

От дясната страна ще откриете лента с 9 икони с линкове към най-важните места във вашия клуб:

- Новини - линк към началната страница, където са показани новини относно играта
- Страница на клуба - отвежда ви в главната страница на клубът ви, имате достъп до таблицата на вашата лига, също както и до вашия профил, където можете да редактирате информация като например псевдонима си, паролата, и-мейла и т.н.
- Играчи - списък на играчите, състезаващи се за клуба ви, тук можете да получите цялата нужна информация за подредбата на състава ви. Можете да отидете в индивидуалните страници на играчите ви, за да откриете повече информация за тях или за да предприемете някакво действие (поставяне в трансферната листа, уволняване).
- Мачове - списък на последните ви мачове и списък на планираните мачове, които още не са изиграни.
- Тренировка - от тук вие управлявате и ръководите вашия отбор, наемате нови треньори, възлагате работа на треньорите, които имат действащи контракти. Също имате и достъп до страницата на треньора, където можете да видите индивидуалните му умения, да подпишете контракт с него, да го уволните и т.н. От страницата за тренировките също така избирате индивидуалната тренировка и тренираната позиция.
- Финанси - тук можете да проверите приходите и разходите на клуба ви за предстоящата и за изминалата седмица и да следите баланса на вашата сметка.
- Стадион - на тази страница можете да видите вашия стадион, както и оценка за разходите за разширяване на трибуните или за започване на строителни работи.
- Офис - в офиса ще откриете допълнителна информация за това, което се случва в клуба ви, можете да четете докладите и да проверите състоянието на клуба на привържениците и настроението на феновете. Можете също да следите настоящите трансфери. В допълнение ще откриете полезни линкове към други важни страници.
+ Младежи - проверете вашата школа за младежи, определете максималния брой на трениращите в нея и промоцирайте онези, които са готови да се присъединят към отбора ви.
+ Приятелски мачове - разнообразна информация за приятелски мачове и приятелски лиги.
+ Медия - определяте екипите на отбора ви,емблемата на клуба, публикувате статии в пресата и т.н.(опции достъпни само за имащите "плюс").
+ Куфарче - тук можете да откриете списък на наблюдаваните от вас играчи и отбори (опции достъпни само за имащите "плюс").
+ Поща - за изпращане на вътрешна Sokker кореспонденция до други Sokker мениджъри.

Главно меню-лява рамка

В това меню се намират линкове към главните страници за твоята страна и за Sokker:
- Държава -главната страница на вашата страна, цялата основна информация, търсачка на официалните и приятелските лиги.
Във файлове има и допълнителни страници:
+ Региони - списък на регионите за дадената страна
+ Статистики (достъпни само за имащите "плюс")
+ Събития - списък на днешните събития в страната
- Търси - търсачка на потребители, играчи и отбори
- Трансфери - търсачка на играчи от трансферната листа
- Форум - тук получавате достъп до форумите, където можете да водите дискусии с други мениджъри. Ако има числа във формата на (+x / +y) до името на форума това значи че има x коментара в y връзки, които са останали непрочетени от вас. Помнете, че трябва да се запознаете с правилата на форума.
- Правила - линк към правилата, които четеш в момента:).
- Плюс - тук можете да откриете предимствата на закупуване на "Плюс" и да го закупите, ако желаете.

Редактиране на подредбата на вашият състав

Влизайки в списъка на вашите мачове можете да откриете линк Отбор до мачовете, които още не са изиграни. Той води към страница, от която можете да избирате играчите за дадена среща, да им давате указания и да избирате подходящата тактика. Изгледът на тактиката показва усреднената позиция на играчите и може да изглежда малко по-различно от това, което виждате в редактора на тактики. Поставете вашите играчи на избраните позиции, изберете тактика и натиснете Запази. Ще видите страницата с избраната подредба на вашите играчи отново. За да сте сигурни излезте от редактора на тактики и проверете тактиката отново. Някои браузъри може да генерират грешки.

Редактиране на тактика

Влизайки в списъка на вашите мачове, можете да откриете линк Наставления за мача до мачовете, които още не са изиграни. Той води към страница,от която можете да избирате играчите за даден мач,да определяте техните указания и да изберете подходящата тактика.Изгледа на тактиката показва усреднената позиция на играча и може да изглежда малко по-различно от това,което виждате във редактора за тактики.Изберете 16 играча (11 титуляри плюс 5 резерви) като избирате техните имена срещу позициите с номера от 1 до 16.Т рябва да сте сигурни, че не сте избрали повече от 1 вратар, 5 защитника, 5 халфа и 3 нападателя. След това изберете тактика и натиснете Запази. Ще видите страницата с избрания стартов състав отново. Не забравяйте да проверите дали сте запазили вашия стартов състав, като излезете от редактора на тактики и след това го проверете отново. Някои браузъри може да генерират грешки.

Редактиране на тактиките

Редактора на тактики може да бъде открит във файла за тренировките или в страницата за редактиране на тактики. Можете да редактирате своя собствена тактика, но ако нямате такава ще трябва да копирате една от съществуващите тактики. За да направите това използвайте Създателя на тактики, който се базира на: натисни падащото меню и избери тактика, която ще бъде основа за нова тактика от списъка. След това трябва да изберете име, за да ви е по-лесно да я откриете. Натискайки върху Създай, вашата тактика ще се покаже под стандартните тактики. Над редактора на тактики е изписано името на вашата тактика.

Изберете тактиката,която искате да редактирате. Тя ще се появи на футболното игрище отдясно. За да промените тактиката, "влачете" топката в центъра на игрището с показалеца на мишката чрез задържане на левия бутон на мишката. Ще видите как играчите се местят по игрището. Те ще правят същото на игрището, доколкото им позволяват тяхната скорост и издръжливост. Моментната позиция на топката показва как ще бъдат подредени играчите в този момент. Ако искате да промените подредбата на играчите, просто поставете топката на избраното място и поставете играчите на желаните позиции. Обърнете внимание дали играчите ви променят позициите си постепенно с придвижването на топката. Неподходяща подредба на играчите ви може да доведе до това те да не могат да заемат позициите си навреме, правейки тактиката ви безполезна. Вие определяте стила на игра на вашия отбор, например определяте колко напред да се придвижат защитниците ви при офанзивни действия, разполагате играчите по цялата ширина на игрището или ги групирате около центъра му, като следователно усилвате или отслабвате дадени части от игрището и т.н. Има милиони комбинации,които можете да използвате.

На страниците с подредбата на играчите ви за мача и с индивидуалните им оценки е показан изглед на избраната тактика. Не се изненадвайте, ако този изглед се различава значително от този, който виждате при отваряне на вашата тактика в редактора, защото той показва усреднената позиция на всеки играч.
Програми или скриптове, които:

- Преподреждат данни от Сокър
- Променят интерфейса на Сокър
- Предлагат нови опции или алтернативни опции на вече предлагани от Сокър сайта

обикновенно са добре дошли да бъдат използвани, тъй като повишават опита на потребителите ни.

Но ако преценим, че някоя част от програмата е вредна за сайта (например спамене, премахване на рекламите, натоварване на сървърите и др.), Сокър Разработчиците (developers) могат да:

- Забранят всякакви дискусии относно програмата в Сокър Форумите.
- Забранят използването на тези програми и санкционират потребителите, които ги използват.
- Търсят правата си по съдебен път срещу авторите на програмата.

Моля забележете, че единственият разрешен начин на сваляне на данни от Сокър е чрез XML намиращо се на http://online.sokker.org/xmlinfo.php.Това са пълните данни предоставени за използване от различни програми, които целят повишаване на удоволствието, което изпитвате от играта.

Разрешено е използването на браузър плъг-ини за да променяте изгледа на страницата докато сте в Сокър, но само при положение, че отговарят на вече споменатите изисквания и не са определени като вредни за играта.Сокър не следи развитието на подобни плъг-ини, така че бъдете внимателни, когато ги използвате, тъй като може да имат бъгове.Когато имате някакъв подобен проблем първо пробвайте да изключите всички плъг-ини преди да докладвате за бъга.

Подредба на нивата

0. tragic
1. hopeless
2. unsatisfactory
3. poor
4. weak
5. average
6. adequate
7. good
8. solid
9. very good
10. excellent
11. formidable
12. outstanding
13. incredible
14. brilliant
15. magical
16. unearthly
17. divine
17+. superdivine (умението е достигнало максимума)

Отношения на поддръжниците

1. are furious
2. are losing hope
3. are depressed
4. believe in their club
5. are satisfied
6. are delighted with their club`s performance
7. are madly in love with their club

Очаквания на феновете

1. Totally outclassed here. Even your stars will be happy to get an opponent players autograph.
2. Your supporters hope the team won`t bring them too much shame in this match.
3. Supporters think the opponent is better, but with a little luck you could spring a surprise.
4. This match is expected by supporters to be a tough and even game, with slight advantage to opponent team.
5. This match is expected to be a tough and even game by your supporters.
6. This match is expected by supporters to be a tough and even game, with slight advantage to your team.
7. Rival is respectable by your supporters, but they expect a win.
8. Your supporters are sure of an easy win in this match.
9. Supporters come to eat popcorn, relax and watch a festival of goals from your team.

Седмична поддръжка на стадиона (1 място):0.75 $
Седмични разходи за 1 място в младежката школа:1 000.00 $
Лихвен процент в случай на заем:4.5%
Максимален заем:-250 000 $
Лимит на банкрут:-500 000 $
Сезонна членска карта на поддръжниците:125.00 $

Цена на билетите (закръглена)

Правостоящи по линията зад вратата
Правостоящи места 2.00 $ 2.00 $
Правостоящи под покрива 2.00 $ 2.00 $
Терасовидни места 4.00 $ 4.00 $
Терасовидни под покрива 5.00 $ 5.00 $
Пейки 6.25 $ 6.25 $
Пейки под покрива 7.50 $ 6.25 $
Седалки 7.50 $ 6.25 $
Седалки под покрива 8.75 $ 7.50 $