Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!

Kara Panter [22913]

Owner: panter

Joined: 2006-01-05 Language: Türkçe


Last matches:
Friendly Kara Panter -:- Diljen Roni FC

2. Lig.01 bahcestar 0:3 Kara Panter

weBPaиteя `´

Gönüllü Eğitmenler Projesi

2014-11-18 20:14

Gönüllü Eğitmenler Projesi

Merhaba arkadaşlar, daha önceden konuştuğumuz yeni kullanıcılara yol gösterme ve oyunu sevdirme projesini hayata geçirmek istiyorum.

Neden böyle bir projeye ihtiyaç var ?

Ben bu oyuna 2006 yılında başladım, ilk senelerde çok güzel bir ortam vardı hala oynamaya devam eden arkadaşlar hatırlıyorlardır. Göz önünde olan ve davranışlarıyla herkese örnek olan, abilik yapan çok fazla hoca vardı. Biz onlara imrenerek bakardık, onlarla aynı lige düştüğümüz zaman maçlarımız dört gözle beklerdik.

Forumlar canlıydı, ozamanlar arcade alt yapı ligi felanda yoktu haftanın 2 günü maç vardı sadece ve buna rağmen forumlar sürekli canlıydı çok güzel sohbetler vardı. Tanışma toplantıları düzenlenirdi, çok samimi arkadaşlıklar kurulurdu.

Ozamanlar kullanıcı sayımız belki 867 değildi ama forumlara takılan, oyunu aktif olarak oynayan sayımız 89'dan fazlaydı. İşin aslına bakarsak sokker son zamanlarda baya gerilemiş, 2009 yılında 70.000 kullanıcıyı gördükten sonra şuan kullanıcı sayısı 20.677'ye kadar düşmüş. Bunun nedenini araştırmışlar mıdır ? önlem almışlar mıdır ? bilemem ama şu açık ve nettir yeni gelen kullanıcıyıda eski kullanıcıyıda kaçırmayı başarmışlar.

Peki biz ne yapacağız ?

Arkadaşlar öncelikle gönüllü hocalara ihtiyacımız var. Haftalık nöbetler halinde bu adresten yeni üyeleri bulup hepsine bire bir kişisel mesaj atacağız.

Atacağımız mesajın örnek içeriği :

Merhaba arkadaşım, sokkere hoşgeldin. Oyuna daha çabuk adapte olabilmen için elimden geleni yapmaya hazırım. Eğer istersen sokkerde senin Eğitimcin olabilirim.

Öncelikle forumları aktif olarak takip etmeni öneriyorum. Oyuna yeni başlayanlar için deneyimli kullanıcılardan çok değerli ipuçları içeriyor. Bu yazıya tıklayarak yardım forumuna gidebilirsin ve merak ettiğin herşeyi çekinmeden sorabilirsin. Ayrıca bu yazıya tıklayarakta oyunla ilgili genel bilgilere ulaşabilirsin.

Ben senin gönüllü eğitmeninim, aklına takılan herşeyi bana sorabilirsin.

Birazcıkta sana oyundan bahsedeyim, İlk olarak haftada 2 maç oynanır. Pazar günleri Lig Maçları, Çarşamba günleri Kupa ve Hazırlık Maçları oynanır(Kupada elenmediysen kupa maçın olur, eğer elendiysen kendine hazırlık maçı ayarlamalısın. onuda bu işlemi takip ederek yapabilirsin = OFİS --> HAZIRLIK MAÇLARI ---> İLAN YAYINLA) . Oyunda ilk zamanlarını atlatıp oyuna adapte olduktan sonra alt yapı açabilirsin ve alt yapı ligine katılabilirsin, alt yapı maçları ise Salı günleri oynanır.

Oyunda takımını geliştirip, Süper Lig'e çıkabilirsin ve tıpkı gerçek hayattaki gibi Şampiyonlar Lİgi'ne gidip TÜRKİYE'mizi temsil edebilirsin.

Ayrıca Milli takımın başına geçme şansında var hemde bütün ülkelerin Milli takımlarına ve u21 genç takımlarına aday olabilirsin.

Kendi yetiştirdiğin oyuncunun Türkiye Milli takımındaki maçını izlemek istemez miydin ? Düşünsene onun attığı golle Dünya Kupasını kazanıyoruz? Bunlar hayal değil arkadaşım, bu söylediklerimi yaşayan yüzlerce kullanıcı var bu oyunda.

Uzun lafın kısası, bu oyun birazcık karmaşıktır ama sadece alışana kadar, zaten alıştıktan sonra bırakamazsın. Senden ricam oyunda anlamadığın çözemediğin bir yer olursa bana mesaj at birlikte çözelim. Ama sakın pes edip gitme.

Gönüllü Eğitmenin panter

Not : İsterseniz bu yazıyı [b*]yıldız[/b] yıldızlı şekilde size gönderebilirim.

Ayrıca aklımda eğitmenlerle ilgili bir proje var. Gönüllü eğitmenler arasında bir rekabet olsun istiyorum. Bu işi yaparken onlar içinde ufak bir ödül olur diye düşünüyorum. Bu sayfaya her eğitmenin adı ve altınada öğrencilerinin ismi yazılacak. Sezon sonunda her eğitmenin öğrencilerinin başarılarına göre eğitmen puan alacak ve ilk üçteki eğitmene 2 yada 3 aylık plus ödülü verilecek (Bu işe sponsor olacak arkadaşların sayısına göre ödül ve ödülü alacak eğitmen sayısı belirlenecek). Öğrencilerin aldıkları şampiyonluklar 3 Puan, İkincilikler 2 Puan, üçüncülükler ise 1 Puan olacaktır.

NOT: İsteyen eğitmen ödülünü öğrencisine verebilir.

Gönüllü olmak isteyen yada sponsor olmak isteyen hocalarım bu başlık altından yahut bana özel mesajla ulaşabilirsiniz. Başvuracak eğitmen sayısına göre geçmiş 3-6 ay arasındaki tüm kullanıcılara mesaj atmayı planlıyorum.

Sponsor Listesi

1. panter

Gönüllü Eğitmen Listesi

1. panter


Archive
Guestbook

Lig maçlarına bakıyorum Kara panter yazıyor bu kim ya dedim sonradan black panter aklıma geldi ;) Türkçeleştirilmiş isim değişikliği hayırlı olsun hocam başarılar dilerim

iyi insan olmak lazım 2024-04-03

Happy New Year 2022 and especially health for you and your loved ones.

Krzysztof 2021-12-31

entries: 158 | next

Invite friends and earn free Plus!
Number of users invited: 4

Events
Junior Mevlüt Sivrice has signed a contract
2024-04-18 20:58:50
Junior Genco Serdengeçti has signed a contract
2024-04-18 20:58:34
Walter Iriarte has been sold
2024-04-14 19:21:57
Argo Kaljulaid has been sold
2024-04-14 19:14:54
Norbert Krusiński has been sold
2024-04-14 19:11:58