Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!

Hullámfarkasok [23394]

Owner: Red_Pirate

Joined: 2006-02-13 Language: Magyar

Coach: Sénégal

Leagues: NB II.01

Country: Magyarország Region: Heves


Last matches:
NB II.01 Hullámfarkasok -:- Dabas Stars

NB II.01 Hullámfarkasok 2:0 Roxolan`s

GROG

Új tervek, új edzői stáb, újra NBII...

2022-10-21 15:37

Elmúlt évek:
-----------

Nagyon régen írtunk már a Hullámfarkasokról, azóta, hogy a klb szinte eltünt a süllyesztőbe szinte. A megye 1-et is megjárt csapat, inkább csak a fiatal játékosok edzésével foglalkozott, akiket nem tudott megtartani. Anyagilag nem tudtuk a játékosok fizetését finanszírozni, illetve olyan játékosokat igazolni, akikkel fel tudtuk volna venni a versenyt, akár az NBII-ben, illetve, akikkel harcolhattunk volna az NBIII-ban a bajnoki címért.

Klub szemlélete:
------------------

A Hullámfarkasok alapvetően egy olyan klub volt mindig is, amely kis pénzből gazdálkodott és a taktikára helyezte a hangsúlyt. A rivális klubok egyre több pénzel gazdálkodtak, míg a klub idővel úgy döntött eladja a sztárjátékosait és visszaszivárog a Megye1-be.

Közelmúlt, gazdasági és stratégiai változások:
------------------------------------------------

A megyei bajnokságban elegendő pénz gyűlt össze, hogy elkezdjünk gondolkozni, azon, hogy miben maradtunk le annak idején a nagyobb klubokoktól, és mi az amivel fel tudnánk zárkózni.

- Mindenek előtt nagyon fontosnak láttuk azt, hogy tehetséges középpályásokat kutassunk fel, mivel ezek a játékosok nagyon drágák a piacon, a védőkkel ellentétben, így inkább ilyen játékos edzésével szeretnénk foglalkozni.
- Míg korábban minden játékoshoz ragaszkodtunk, mostanra abban is változtattunk, ha valaki nem elég tehetséges azonnal átadólistára kerül.
- Az edző stáb teljesen kicserélődött az eddigiekhez képest, a legprofibb edzőkkel dolgozik a klub.
célként tüztük ki, hogy kevés pénzért vásároljunk tehetségesnek tűnő fiatal játékosokat, akiket majd szelektálva bepítünk a csapatba.
- Legyen folyamatos fejődés és mindig pótolni tudjuk a kiöregedő játékosokat, ne legyen hirtelen visszaesés. Stabil NB2-es csapat kiépítése a cél. Ha ez megvalósul, akkor szeretnénk feljutni az NBI-be.

Feljutás az NBIII-ba, NBIII-as bajnoki cím:
--------------------------------------------

Mikor feljutottunk az NB-be a stratégiaváltás után. Rutinos védelmünk, mellé a fiatal középpályásainkal együtt, úgy gondolom, igen hamar feltuttuk venni a versenyt az élcsapatokkal is. Pár idény leforgása alatt, talán még hamarabb a vártnál sikerült megyszerezni a bajnoki címet. Ezzel a Hullámfarkasok feljutottak hosszú idő után az NBII-be.

NBII-es első meccsek, avagy a fiúk, hogyan szokták a nagyobb iramot:
--------------------------------------------------------------------------

A célunk az osztályzós hely elérése volt idény előtt, a legrosszabra készültünk fel, pláne annak fényében, hogy a második legfiatalabb a csapat átlagéletkora a csoportban. Meglepően, jól rajtott vett a csapat, ha csak 2 győzelmet sikerült is megszerezni, sosem játszottunk alárendlet szerepet, felvettük a tempót. Az első meccs a Vasas ellen, ahol kicsit talán megilletődve játszottak a srácok, illetve az Óbudaiak ellen, ahol tartalékosan álltak fel a Hullámfarkasok volt érezhetően probláma. Ha eltekintünk attól, hogy a tartalékos csapat kikapott, az első csapat még veretlen.

Célok, pár forduló után:
-------------------------

A célok szinte ugyan azok, nem vagyunk elszálva magunktól. Annak azért nagyon örülnénk, ha véletlenül az osztályzó vélküli legutolsó helyet mégis el tudnánk csípni.


Archive
Guestbook

Ügyes vagy, hogy nyitottál új válogatott fórumot. Lájk :)

Attila 2024-01-31

Thanks for all my Friend, Hope we will qualified both a World Coup ! Good Luck for all !

Kadirdey 2023-11-12

micsinááááász?

Böcse [del] 2012-05-13

entries: 335 | next

Invite friends and earn free Plus!
Number of users invited: 2

Events
Junior Iván Vitray has signed a contract
2024-03-21 05:51:04
Kabir Ibričić has been placed on a transfer list
2024-03-18 23:41:03
Edwin Sofiane has been bought
2024-03-18 23:40:09
Aitor Sánchez Caballero has been sold
2024-03-05 19:43:30
Aitor Sánchez Caballero has been placed on a transfer list
2024-03-03 19:39:48