Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Uutiset
Kehityspäiväkirja 24 - Pelin graafinen design - Päivitys

 • westbrom
 • 2020-09-18

Tämän viikon aiheena on pelin graafinen design. Uusin ehdotus löytyy alla olevasta linkistä. Viime viikkoina olemme päivittäneet aiemmin esittämiämme projekteja ja mukauttaneet niitä myös uusiin kuvitusohjeisiin, uusiin muotokuviin ja yleiseen tyyliin perustuen. Olemme tyytyväisiä lopputulokseen, uusi lähestymistapa yhdistää laadukkuuden ja selkeyden sekä selkeän tietojen esittämisen, haluaisimme seurata tätä suuntausta. Tämä ei todennäköisesti ole vielä lopullinen versio - seuraavassa vaiheessa sovellamme sitä muutamiin muihin sivunäkymiin ja myös mobiiliversioon varmistaaksemme, että design toimii hyvin eri kokoonpanoissa.

https://xd.adobe.com/view/df6a16fc-0146-45c6-952e-c376ee32df9a-8a39/screen/1652e37f-6978-4eae-a851-3afe07a840cd?fullscreen

Kuten aiemmin mainittiin - olemme keskittyneet toistaiseksi yhteen näkymään, mutta uuden graafisen designin myötä esitämme myös tumman ja retron skinin.

Kausi 48 - Season 48
2019-03-22 17:52
Suomi / Finland Jos sinulla on lupaava suomalainen 16-21-vuotias pelaaja, lähetä hänen taitonsa minulle tai päivitä hänen taitonsa tietokantaamme . If you have a promising Finnish...
Dev. Päiväkirja 23: Seuran fasiliteetit - Junioriakatemia

 • westbrom
 • 2020-09-12

Tällä viikolla meillä on ilmoitus kattavammasta muutoksesta - haluamme laajentaa juniorijoukkueen johtamista ja esitellä uusia juniorien fasiliteetteja - infrastruktuureja, joita voidaan laajentaa ja antaa erilaisia ​​lisäbonuksia akatemioille korkeammilla tasoilla. Kuitenkin - isommat fasiliteetit ja laajennettu jalkapalloakatemia lisäävät juniorikoulun ylläpitokustannuksia.

Esittelemme neljä erilaista fasiliteettia, joita voidaan laajentaa.

Kykyjenetsijöiden osasto on vastuussa rekrytoitujen juniorien viikoittaisesta määrästä ja mahdollistaa ulkomaisten ​​juniorien hankkimisen. Korkeammilla tasoilla on mahdollisuus saada enemmän junioreja liittymään akatemiaan tietyllä viikolla (tämä ei vaikuta juniorien taitojen tasoon), mutta kustannukset kasvavat siirryttäessä ylemmälle tasolle.

Tasot ovat seuraavat:

1. Perus kykyjenetsijöidenverkosto - viikoittainen juniorimäärä 1-5
2. Paikallinen kykyjenetsijöidenverkosto - viikoittainen juniorimäärä 1–6
3. Alueellinen kykyjenetsijöidenverkosto - viikoittainen juniorimäärä 2-6
4. Kansallinen kykyjenetsijöidenverkosto - viikoittainen juniorimäärä 3-6
5. Kansainvälinen kykyjenetsijöidenverkosto - mahdollisuus saada ulkomaalainen - 5%

Kampus määrittää korkeimman mahdollisen juniorien lukumäärän akatemiassa. Suuremmat tilat lisäävät juniorien ylläpitokustannuksia. Tasot määritellään seuraavasti:

1. Juniorien enimmäismäärä - 15
2. Juniorien enimmäismäärä - 20
3. Juniorien enimmäismäärä - 25
4. Juniorien enimmäismäärä - 30
5. Juniorien enimmäismäärä - 35

Analytiikka mittaa juniorien edistymistä ja arvioi heidän tasonsa. Tämän parametrin avulla voit päättää, kuinka täsmällisesti haluat seurata junioriesi edistymistä. Perustaso vastaa nykyistä tasonmääritysjärjestelmää. Seuraavien tasojen avulla pääsemme lähemmäksi aiempaa järjestelmää (vanhimmat käyttäjät todennäköisesti muistavat), joka mittasi juniorien edistymistä täydellä tarkkuudella. Tietenkin jokainen taso kasvattaa ylläpitokustannuksia:

1. Junioriarvioinnin perustaso
2. Tehokkaampi nousujen mittaus
3. Vielä tehokkaampi nousujen mittaus
4. Ehdotettu pelipaikka uusille junioreille
5. Mittaa nousut tarkasti

Harjoittelutilojen tasosta riippuen voimme palkata paremman valmennushenkilöstön. Paremman valmentajan palkkaaminen maksaa enemmän. Laajennuksen avulla voimme palkata huippuvalmentajan, jolla on enimmäistaso - mutta on tietysti mahdollista käyttää heikompaa valmentajaa tai olla ilman valmentajaa:

1. Valmentajan enimmäistaso - uskomaton
2. Valmentajan enimmäistaso - käsittämätön
3. Valmentajan enimmäistaso - maaginen
4. Valmentajan enimmäistaso - utopinen
5. Valmentajan enimmäistaso - jumalainen

Tarkkasilmäisimmät varmasti huomasivat jumalaisten valmentajien maininnan - tämä valmentajien taitotaso otetaan myös käyttöön.

Sen lisäksi, että fasiliteetit vaikuttavat yhden paikan ylläpitokustannuksiin akatemiassa, ne edellyttävät myös kertamaksua niiden laajentamisessa. Maksut nousevat merkittävästi tasolta toiselle siirryttäessä - toisaalta akatemioiden toiminnan mahdollistamiseksi jopa aloittelijoille (perusinfrastruktuuri on tavoitettavissa käytännössä pelin alusta alkaen), ja toisaalta korkeimmat tasot aiheuttavat merkittäviä kustannuksia. Emme anna tarkkoja summia johtuen siitä, että niitä muokataan testien aikana.

Kehityspäiväkirja 22: Kausien välisen tauon yhteenveto ja mallien korjaukset

 • westbrom
 • 2020-09-04

Viime viikolla teimme muutamia pelimuutoksia. Oli joitain hankaluuksia, joten esitämme yhteenvedon näistä toimista sekä tietoja virheistä, jotka meidän oli korjattava.

Ystävyysottelut kausien välisen tauon aikana - viime viikosta lähtien on ollut mahdollista järjestää ystävyysottelu sunnuntaina, jos joukkue ei pelaa virallista ottelua. Kävi kuitenkin ilmi, että tämä ei toiminut jos oli arcade-ottelu sovittuna kyseisenä päivänä. Tästä syystä päätimme poistaa viime sunnuntaiksi sovitut arcade-ottelut ja sallimme käyttäjien järjestää ystävyysottelun. Samalla virhe korjattiin siten että arcade-otteluita ei voi enää sopia sunnuntaiksi.

Alimpien divisioonien tiivistäminen tietyissä maissa - Olemme yhdistäneet alimpia divisioonia maissa, joissa on yli 3 tasoa. Muutos ei mennyt ongelmitta, jotkut joukkueet jouduttiin palauttamaan manuaalisesti sen jälkeen kun ne olivat kadonneet sarjastaan (niitä ei ollut sijoitettu mihinkään sarjaan hetkeksi), mutta nyt kaikki on korjattu ja yhdistyneet liigat toimivat jo.

Junioriliigan bugi - Ylimmän junioriliigan joukkuemääräbugi on korjattu. Joukkueet, jotka sijoittuivat sijoille 9.-11. viime kaudella, on poistettu näistä liigoista. Näin ollen kaikilla ylimmän tason junioriliigoilla on tällä hetkellä 8 joukkuetta, kuten alun perin oli suunniteltu.

Esittelemme myös muutaman parannetun mallin (muutokset ovat kosmeettisia, mutta kannattaa tarkistaa):

Joukkueen sivu:
https://xd.adobe.com/view/5f3a2456-43da-486e-7382-e867e1422a43-290b/screen/1861a9a5-3a96-4ff7-bdd3-80eaf86b9e08?fullscreen

Kotisivu (kirjautumisen jälkeen):
https://xd.adobe.com/view/3cf4a5be-3f89-4703-b36c-e2d6dce78584-69a7/?fullscreen

Kalenteri (sinun on käytettävä sivunuolinäppäimiä nähdäksesi kaikki näkymät):
https://xd.adobe.com/view/07259a81-6525-42c0-8b8d-82ec0d178717-5276/

Vaalit ovat jälleen käynnissä!

 • westbrom
 • 2020-09-01Vaalit ovat jälleen käynnissä. Sinulla on mahdollisuus sekä asettua ehdolle minkä tahansa maan maajoukkueen (U21 tai aikuiset) valmentajaksi että äänestää mieleistäsi ehdokasta oman maan maajoukkueiden peräsimeen.

Vaalisivuille pääset menemällä haluamasi maan etusivulle, jossa klikkaat maajoukkueita ja sitten vaalisivuja.

Jos asetut ehdolle, on suositeltavaa, että avaat YHDEN ketjun kyseisen maan foorumille kunhan vaalit ovat alkaneet. Aseta otsikoksi [NT] tai [U21] ja oma nimimerkkisi, esim. [NT] greg tai [U21] damian. Älä lähetä turhia viestejä foorumeille, sokker-mailia suoraan käyttäjille äänten kalastelun toivossa äläkä lähetä turhia viestejä käyttäjien vieraskirjaan. Edellä mainitut toimenpiteet johtavat foorumikieltoon ja/tai sakkoihin.

Maajoukkueen peräsimeen valittu käyttäjä ei voi irtisanoutua tehtävästään. Siksi on tärkeää muistaa, että valmentajuus ei ole pelkästään hauskanpitoa vaan sinulla on myös kauden ajan vastuu palvella ihmisiä, jotka ovat äänestäneet sinua ajatellen sinun pystyvän siihen.

Vaalit alkoivat 31.8.2020 ja päättyvät 13.9.2020. On aika haastaa ehdokkaita kysymyksillä, sekä äänestää haluamaasi ehdokasta!

Kehityspäiväkirja 21: Muutokset kausien väliseen taukoon

 • westbrom
 • 2020-08-28


Kehityspäiväkirja 21: Muutokset kausien väliseen taukoon

Tänään esittelemme kausien välisen tauon muutokset.

Mahdollisuus pelata ystävyysotteluita sunnuntaina (jos et pelaa virallista ottelua). Muutos koskee tätä sunnuntaita, päivää jolloin jotkut joukkueet pelaavat karsintapelejä ja seuraavaa sunnuntaita, joka tähän asti oli sunnuntai ilman otteluita. Pystyimme ottamaan muutoksen käyttöön vasta keskiviikon pelien pelaamisen jälkeen, joten muutos oli myöhäinen. Kehotamme sinua järjestämään perjantaina tai lauantaina ystävyysottelun sunnuntaiksi (jos et pelaa karsintapeliä).

Alimpien divisioonien tiivistäminen tietyissä maissa - ensi viikon alussa (nousujen ja putoamisten jälkeen) pienennämme alimpien divisioonien lohkojen lukumäärää maissa, joissa käyttöaste tietyllä tasolla on alhainen. Käyttäjien lukumäärästä riippuen lohkojen määrä vähenee puoleen tai joissakin tapauksissa jopa neljännekseen. Tietenkin varmistamme, että uusille käyttäjille jää tietty määrä tilaa.

Junioriliigan bugi - mahdollisuus pysyä junioriliigassa hyödyntämällä pelin bugia on nyt korjattu, mutta ongelmaa tällä tavoin huijanneiden joukkueiden kanssa, jotka ovat palanneet liigaan putoamisesta huolimatta, ei ole vielä ratkaistu . Meillä on tällä kaudella useita junioriliigoja, joissa on ylimääräinen joukkue tai jopa kaksi. Päätimme siirtää joukkueet manuaalisesti sarjataulukon järjestyksen mukaan - joten junioriliigan paikat 9 ja 10 siirretään alemmille tasoille ja joukkueiden lukumäärä liigassa palaa oikeaan arvoon.

Kehityspäiväkirja 20: Malli otteluohjelmasta

 • westbrom
 • 2020-08-21


Kehityspäiväkirja 20: Malli otteluohjelmasta

Kiitos tähänastisista kommenteistanne esittämistämme designeista ja malleista. Monet kommentit auttoivat meitä parantamaan ideoitamme, lisäämään uusia optioita tai muuttamaan joidenkin elementtien sijaintia (esimerkiksi palkinnot siirretään yleiskatsausvälilehdeltä seuran sivulle).

Tällä viikolla esittelemme sinulle uuden näkymän - otteluohjelman. Olemme kiitollisia kommentteista, jotka koskevat työmme tätä osaa.

Otteluohjelma toteutetaan kahdella tavalla:
Luettelonäkymä - missä näkyy kaikki joukkueesi ottelut. Välilehdet erittelevät edustusjoukkueen ja juniorijoukkueen ottelut. Arcade-ottelut on myös siirretty omalle välilehdelle.
Kalenterinäkymä - missä näemme otteluiden aikataulun, mutta myös pelin yksittäisten tapahtumien (kuten harjoituksen) kuvakkeet. Saat helposti kuvan tulevien otteluiden aikataulusta kalenterin avulla. Näkymä on vain malli, josta puuttuvat värit - yksittäiset pelityypit merkitään eri väreillä. Älä huolestu harjoittelun merkitsemisestä tiistaiksi - se on vain kuvake mallissa. Harjoittelu on jatkossakin torstaisin.

Molemmat mallit löytyvät tästä linkistä (siirtyäksesi seuraavaan käytä näppäimistön sivunuolia):
https://xd.adobe.com/view/07259a81-6525-42c0-8b8d-82ec0d178717-5276/?fullscreen

Kehityspäiväkirja 19: Yleiskatsaus-välilehti

 • westbrom
 • 2020-08-14

Kehityspäiväkirja 19: Yleiskatsaus-välilehti

Työskennellessämme verkkosivuston uuden designin ja käyttäjäkokemuksen kanssa, päätimme luoda uuden välilehden - yleiskatsauksen. Sen tarkoituksena on kerätä managerille tärkeät tiedot yhteen paikkaan ja se asetetaan näkyville heti kirjautumisen jälkeen. Uuden Sokker-ulkoasun käyttöönoton jälkeen tämä sivu on ensimmäinen jonka näemme.

Täällä voit nähdä tämän sivun mallin:
https://xd.adobe.com/view/cd353768-7ee6-4813-b032-a68f0b5d0772-9866/?fullscreen

Keskeiset toiminnot:

Hälytykset - vasemmassa yläreunassa on pyörivien viestien ruutu - mallissa on 4 ilmoitusta, joista ensimmäinen kertoo seuraavan ottelun kokoonpanon puutteista. Ilmoitukset auttavat tärkeiden päätösten tekemisessä - ne muistuttavat sinua kokooonpanon asettamisesta, harjoittelusta, ystävyysottelun järjestämisestä, varoittavat jos pelaaja ei pysty pelaamaan jne.

Kalenteri - lisäämme viikkoaikajanan, jotta jokainen manageri (mukaan lukien aloittelijat) voi helposti tarkistaa minkä tahansa viikonpäivän tapahtumat - kuluvan päivän tapahtumat kuvataan yksityiskohtaisesti (esim. tulot sponsoreilta), mutta on myös mahdollista käydä läpi tulevien päivien tapahtumat kyseisellä viikolla.

Viittaukset avaintietoihin - aloitusnäytöltä löydät myös linkin viikon harjoitteluraporttiin, ruudun jossa on yhteenveto tulevista ja pelatuista peleistä (linkki yksityiskohtiin), lehdistöhuone-välilehti ja yhteenveto seuran palkinnoista. Täältä löydät myös tietoa faniklubistasi ja tärkeimmät tiedot joukkueestasi (sen arvo, keski-ikä jne.)

Siirrot - myös siirrot näkyvät täällä - yhteenveto sinua kiinnostavista tulevista huutokaupoista. Täysi siirtolista on saatavana siirto-välilehdellä. Voit kuitenkin jo nähdä joitain parannuksia - mahdollisuus tehdä tarjouksia suoraan listasta (joutumatta menemään pelaajan sivulle) ja näet avaintietoja pelaajasta (ikä, arvo, palkka). Huutokaupat jotka eivät ole enää kiinnostavia voidaan myös poistaa. Mielenkiintoinen lisäys on tiettyä huutokauppaa seuraavien managerien määrä.

Otamme mielellämme vastaan tätä näkymää koskevia ehdotuksia tai kommentteja.

Kehityspäiväkirja 18: Lyhyt yhteenveto uusista muutoksista

 • westbrom
 • 2020-08-09


Kehityspäiväkirja 18: Lyhyt yhteenveto uusista muutoksista

Tällä viikolla kerromme hiukan tulevista muutoksista.

Teimme sopimuksen kuvittajan kanssa ja hän aloitti työskentelyn pelin kuvien kanssa. Meillä on jo ensimmäiset esimerkit uusista pelaajien kasvoista - se osoittaa suunnan, johon valmistamme piirroksia hahmogeneraattorille. Älä kiinnitä huomiota esitettyjen kuvien ympyröihin - pelaajien kuvien lopullinen muoto sivun näkymässä ehkä esitetään muulla tavoin kuin ympyränä.
https://i.imgur.com/fWA9IaL.png

Samanaikaisesti jatketaan kehittämistä varten valittujen kahden graafisen suunnan parantamista. Alla olevassa linkissä näet ensimmäisen designin kehityksen (kuvakkeita, fontteja, painikkeita ja otsikoita on parannettu; yleistä muotoilua on jalostettu). Samanaikaisesti on käynnissä työ toisen (tummemman) designin parantamiseksi.

Päätimme yhdistää molempien suuntien parhaat elementit yhdeksi johdonmukaiseksi ideaksi, joka toteutetaan kahtena versiona - vaaleana ja tummana.
https://xd.adobe.com/view/df6a16fc-0146-45c6-952e-c376ee32df9a-8a39/

Muutokset sääntöihin

Sokkerissa perustetaan kaikki kansalliset liigat sen alkuperäisille kansalaisille ja asukkaille. Käyttäjillä voi olla joukkue vain asuinmaassaan tai kotimaassaan. Tarkkailemme IP-osoitteita, joista käyttäjät kirjautuvat Sokkeriin tarkistaaksemme heidän asuinpaikkansa. Sokker ei tue sellaisten työkalujen käyttöä, jotka voivat muokata tai piilottaa käyttäjien todellista IP:tä (esim. TOR, VPN, välityspalvelimet jne.). Nämä säännökset ovat olleet aina olemassa pelissä, mutta sääntöjen ensimmäinen luku on päivitetty niiden selkeyttämiseksi ja helpottamiseksi. Ole hyvä ja lue se ja ota yhteyttä Sokkerin henkilökuntaan jos sinusta tuntuu, että kärsit jostain siellä kuvatuista asioista. Tavoitteenamme on auttaa kaikkia käyttäjiä pelaamaan Sokkeria kunnioittaen pelin henkeä.

Kehityspäiväkirja 17: Uusi graafinen design: tulokset

 • westbrom
 • 2020-08-01Kehityspäiväkirja 17: Uusi graafinen design: tulokset

Tällä viikolla esittelemme tulokset edellisestä kyselystä, joka koski graafista designia.
Saimme lähes 400 ääntä ja päätimme jatkaa työskentelyä kahdella suosituimmalla vaihtoehdolla yhdistäen ne yhdeksi, kahteen eri teemaan - vaaleaan ja tummaan.

Löydät tulokset täältä:Ja yksityiskohtaisemmat tiedot kahdesta parhaasta projektista:
Vaihtoehto 1
Vaihtoehdon 1 pisteytys

Vaihtoehto 2 (vaihtoehto 4 edellisessä kyselyssä)
Vaihtoehdon 2 pisteytys (vaihtoehto 4 edellisessä kyselyssä)

Muistakaa että nämä kaksi ehdotusta ovat lähtökohta jatkotyölle - uskomme että visuaalista laatua voidaan parantaa vielä enemmän. Tulevina viikkoina suunnittelijamme yhdistävät projektit yhdeksi johdonmukaiseksi linjaksi ja me jaamme sen kanssanne tulevina viikkoina.

Aloitimme myös työn uusien kuvien suhteen, kuten pelaajien muotokuvat, seuralogot ja infrastruktuuri. Design-vaihtoehdoissa esitetyt muotokuvat ovat esimerkkimme, mutta ne on luotava tyhjästä, jotta niitä voidaan käyttää muotokuvageneraattorissa (erilliset elementit sekoitetaan keskenään).

Kehityspäiväkirja 16: Flash - työn eteneminen

 • westbrom
 • 2020-07-24Kehityspäiväkirja 16: Flash - työn eteneminen

Tällä viikolla haluamme kertoa Flashin korvaavan työn tilanteesta. Olemme korvanneet pari ensimmäistä elementtiä (peliasueditori, jotkut kaaviot jne.), mutta vielä on elementtejä jotka odottavat korvaamista.

Niiden parissa työskenteleminen on kuitenkin aikaa vievää - useimmiten ne ovat vuorovaikutteisia elementtejä, kuten taktiikkaeditori tai ottelun visualisointi. Vaikka niiden kehitys vie enemmän aikaa, on työ silti melko pitkälle edistyneessä vaiheessa useimpien elementtien suhteen.

Taktiikkaeditori ja pelaajien kuvat odottavat käyttöönottoa tulevina viikkoina.

2D-muuntamisen konversio on käynnissä - voimme jo näyttää sinulle jalkapalloilijoiden juoksuanimaation käännettynä uuteen tekniikkaan - voit tarkistaa sen täältä (jalkapalloilijat juoksevat kursorin perässä, voit tarkistaa heidän käyttäytymisensä liikuttamalla kursoria - animaatio on tietysti kiihdytetty). Tämä konversio on väliaikainen ratkaisu tulevina kuukausina (johtuen Flash-tuen loppumisesta vuoden lopussa).

Pelimoottorin uudesta visualisoinnista on tehty sopimus - se valmistuu heti kahtena versiona - 2D ja 3D. Se sisältää uusia ja laadukkaampia animaatioita ja korkeamman grafiikan tason yleisesti. Työt kestävät kuitenkin vuoden loppuun asti.